تحولات لبنان و فلسطین

شکل‌گیری اتحاد بزرگ میان روسیه و چین در تقابل با غرب پس از جنگ اوکراین و فشار بر واشنگتن در راستای نظارت بر فعالیت مشکوک آزمایشگاه‌های پرشمار بیولوژیک این کشور در اقصی نقاط جهان را باید به فال نیک گرفت. پیرو همین مسئله این روزها همنوایی دو قطب مهم دنیای شرق برای مهار رژیم مافیایی حاکم بر کاخ سفید و مسئول کردن آن‌ها در قبال فعالیت‌هایشان رشد محسوسی داشته است.

در آزمایشگاه‌های بیولوژیک آمریکا چه می‌گذرد؟/ تکثیر مرگ

در آخرین مورد «ایگور کریلوف» فرمانده نیروهای حفاظت شیمیایی و زیستی ارتش روسیه روز پنجشنبه بار دیگر ایالات متحده آمریکا را به تولید و انتشار ویروس مرگبار کرونا در سطح جهان متهم کرد.

کرونا ساخته آمریکاست
اظهارات مقام روس در حالی است که با شیوع جهانی ویروس کرونا، بسیاری از کشورهای غربی انگشت اتهام را به سمت چین گرفته و مدعی تولید این ویروس در آزمایشگاه ویروس‌شناسی شهر «ووهان» شده بودند. اما تحقیقات ۹۰روزه جامعه اطلاعاتی آمریکا نشت ویروس از آزمایشگاه ووهان را به‌شدت غیرمحتمل دانست. در آن زمان سفارت چین در واشنگتن اعلام کرد: «آمریکا از ردیابی ویروس کرونا در ایالات متحده می‌گریزد و در را به روی چنین احتمالی می‌بندد. اگر آمریکا بر فرضیه خاستگاه نشت از آزمایشگاه اصرار دارد، آیا لازم نیست کارشناسان سازمان جهانی بهداشت را به «فورت دتریک» و دانشگاه کارولینای شمالی دعوت کنند؟ انستیتو تحقیقات پزشکی بیماری‌های عفونی ارتش آمریکا در
فورت دتریک ایالت مریلند در سال ۲۰۱۹ پس از تحقیق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، برای مدتی تعطیل شد. این آزمایشگاه اعلام کرد دلیل بسته شدن آن، مسائل جاری زیرساختی در زمینه رفع آلودگی فاضلاب بوده است.

از تولید ویروس تا حشرات بیماری‌زا
روسیه چندین سال است اتهاماتی به ایالات متحده برای توسعه سلاح‌های بیولوژیکی را تکرار می‌کند. اما پرسش این است در این آزمایشگاه‌ها از آفریقا گرفته تا قطب شمال چه فعالیت‌هایی صورت می‌گیرد؟ هر چند آمار و جزئیات مربوط به اقدامات واشنگتن در این آزمایشگاه‌ها به‌شدت سری بوده و دستیابی به اطلاعاتی در این زمینه بسیار سخت است اما تحولات جاری در این چند سال، از جنایات یانکی و تکثیر مرگ در این مراکز خبر می‌دهد. تولید ویروس‌ها، باکتری‌ها و سموم مرگبار بخشی از فعالیت‌های ارتش آمریکا در این آزمایشگاه‌هاست.
دیده‌بان تسلیحات گزارش داده ارتش آمریکا به‌طور مرتب اقدام به تولید ویروس‌ها، باکتری‌ها و سموم مرگبار می‌کند که این امر با کنوانسیون سازمان ملل در خصوص ممنوعیت تسلیحات بیولوژیکی مغایرت دارد. صدها هزار انسان ناخواسته به‌طور سیستماتیک در معرض پاتوژن‌های خطرناک و سایر بیماری‌های لاعلاج قرار می‌گیرند. این آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا توسط آژانس کاهش تهدیدات دفاعی در قالب یک برنامه نظامی ۱/۲میلیارد دلاری موسوم به برنامه مشارکتی تعامل بیولوژیکی (سی‌بی‌ای‌پی) تأمین مالی
می‌شوند.
به‌طور نمونه مرکز «لوگار» نام آزمایشگاه بیولوژیکی پنتاگون در گرجستان است. اطلاعات بدست‌آمده از دفتر ثبت قراردادهای فدرال آمریکا، برخی از فعالیت‌های نظامی در مرکز لوگار را مشخص می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به تحقیق درباره عامل‌های بیولوژیکی (سیاه‌زخم، تولارمی) و بیماری‌های ویروسی (مثلاً تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو) و جمع‌آوری نمونه‌های بیولوژیکی برای آزمایش‌های تجربی در آینده اشاره کرد. همچنین شرکت متابیوتا برای پروژه پنتاگون در کانون بحران ابولا در غرب آفریقا کار کرده است. جنگ حشره‌شناسی به عنوان نوعی از جنگ بیولوژیکی که در آن از حشرات برای انتقال بیماری استفاده می‌شود نیز از سوی آمریکا دیده
شده است.

فعالیت علمی آمریکا!
نشریه ساینس، یک ماه پیش درباره ماهیت مؤسسات بیولوژیک نوشت: این مؤسسات متعلق به ایالات متحده، در قلمرو یک کشور خارجی به خود اجازه می‌دهد عفونت‌های خطرناکی مانند طاعون، بروسلوز(سل)، سیاه‌زخم، خونریزی کریمه و تب کنگو را بررسی کند که می‌تواند به عنوان یک سلاح بیولوژیک استفاده شود؛ این با منع گسترش سلاح‌های بیولوژیکی در تضاد است و این عملکرد به طور غیرمستقیم، تحقیقات ممنوعه ایالات متحده را تأیید می‌کند. حال شاید بتوان به‌راحتی دریافت چرا آمریکا تا به حال از تمامی ابزارهای سیاسی و راهبردی خود استفاده کرده تا جلو ایجاد سازوکار بازرسی در کنوانسیون تسلیحات بیولوژیکی را بگیرد. از مجموع ۱۸۲ امضاکننده این کنوانسیون، آمریکا تنها کشوری است که در سال ۲۰۰۱ از مذاکره درباره چنین ساختاری کناره‌گیری کرد. واضح است یکی از اصلی‌ترین دلایل این امر می‌تواند پنهان نگه داشتن اسرار همین ۳۳۶ آزمایشگاه بیولوژیکی باشد که در سراسر جهان تحت نظارت آمریکا فعالیت دارند.
پرسشی که باید در مورد ادعای آمریکا مبنی بر علمی بودن صرف این تحقیقات بیان شود، این است که چرا در تمامی قراردادهایی که دست‌کم در ماه‌های گذشته از آزمایشگاه‌های مخفی آمریکا در اوکراین کشف شده‌اند، نام دلالان و رابط‌هایی از کمپانی‌های بزرگ اسلحه‌سازی در آمریکا به چشم می‌خورد؟ چرا به طور خاص، ردپایی از لاکهید مارتین، کمپانی فناوری ریتون، جنرال داینامیکس و متابیوتا در تمامی این آزمایشگاه‌ها دیده می‌شود!؟

خبرنگار: هدایت جاوید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.