تحولات لبنان و فلسطین

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی از استقرار اورژانس اجتماعی در ۲۰ شهرستان استان خراسان رضوی خبر داد.

استقرار اورژانس اجتماعی در۲۰ شهرستان خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، مسعود فیروزی امروز در آئین افتتاح ساختمان اورژانس اجتماعی سطح دو کاشمر اظهار کرد: راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در سازمان بهزیستی جزء ضروریات بوده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تصریح کرد: نیاز بود به دلیل مسائل متعدد و پیچیده‌ای که زندگی‌های شهرنشینی ایجاد می‌کند مرکزی با گروهی از کارشناسان متخصص، زبده و آموزش دیده برای مداخله در فوریت‌ها راه‌اندازی شود.

وی بیان کرد: ورود به مداخلات برای موضوعاتی مانند کودک‌آزاری، همسر آزاری، فرزند آزاری، معلول آزاری، سالمند آزاری و مداخله‌هایی در رابطه با مسائل حاد خانوادگی از جمله اقدام به خودکشی‌ها، خودکشی‌ها، خشونت‌های خانگی و... ضروری است.

فیروزی با بیان اینکه تمامی این مداخلات باید توسط گروهی زبده و متخصص باشد، عنوان کرد: شاید مداخله در همان صحنه خاتمه پیدا کند و یا در ادامه نیاز به پیگیری‌های درمانی و یا قضایی باشد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی اظهار کرد: برخی مواقع نیاز است که فرد آسیب دیده توسط سایر مراکز بهزیستی در سطوح مختلف پذیرش و سپس توانمندسازی در یک بازه زمانی خاص اتفاق بیفتد.

وی با اعلام اینکه اکنون در ۲۰ شهرستان بالای ۵۰ هزار نفر خراسان رضوی اورژانس اجتماعی مستقر است، گفت: شهرهایی که فاقد اورژانس اجتماعی هستند توسط همین شهرها پوشش داده می‌شوند.

فیروزی افزود: گروهی که در مسائل بحرانی، عدم تعادل و مشکلات حاد اجتماعی می‌خواهند ورود کنند قطعاً خودشان باید از یک آرامش روحی برخوردار باشند و در محیطی آرام کار کنند.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: ساختمان اورژانس اجتماعی کاشمر با اعتباری بالغ‌بر ۸۰۰ میلیون تومان تکمیل و با اعتباری بالغ‌بر ۴۰۰ میلیون تجهیز شده است.

وی تصریح کرد: چون امکان دارد برخی افراد آسیب دیده نیاز به اسکان داشته باشند به همین دلیل شرایط لازم خوابگاهی، تجهیزات و تمام امکانات در مرکز اورژانس اجتماعی کاشمر مهیا شده است.

فیروزی یادآور شد: به زودی سه نیرو به مرکز اورژانس اجتماعی کاشمر افزوده خواهد شد.

در این مراسم امیردایی صراف فرماندار کاشمر خواستار تخصیص خودرو و نیرو به مرکز اورژانس سطح دو کاشمر شد.

همچنین در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی روستاهای بخش فرح دشت با محوریت دهستان رزق‌آباد، ولی‌الله واعظ طبسی، بخشدار بخش فرح دشت گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تلاش دولتمردان از ابتدای امسال تاکنون اعتبارات عمرانی و جاری دهیاری‌ها حدود ۴۳ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: طی این مدت حدود ۹ میلیارد تومان اعتبار به بخش تازه تأسیس فرح دشت اختصاص یافته است، با افزایش این اعتبارات، بخش فرح دشت به کارگاه عمرانی تبدیل شده به طوری که در دورترین، کوچکترین و بزرگترین روستا دو تا سه پروژه عمرانی در حال انجام است.

بخشدار بخش فرح دشت با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی در ۱۱ سرفصل به مبلغ ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در تمامی روستاها انجام می‌شود، از افتتاح پروژه آسفالت به متراژ ۳۲ هزار متر مربع در ۵ روستا و زیرسازی و بتن‌ریزی در دو روستا به طور همزمان خبر داد.

وی گفت: با توجه به اینکه تأکید داشتیم حضور اهالی روستا در تمامی پروژه‌ها باید چشمگیر باشد، حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در اهداء زمین و بهسازی شبکه آب روستایی مشارکت داشته‌اند.

واعظ طبسی همچنین افزود: برای اولین بار در کشور، همزمان با دهه مبارک فجر پلاک گذاری و کد پستی هوشمند و برجسته تمامی مکان‌های روستا آغاز شد.

وی اظهار کرد: با اسکن بارکد روی هر پلاک تمامی مشخصات، مختصات، نام معبر و... هر واحد مشخص است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.