مدیرعامل شرکت آبادگران ایران گفت: به دلیل تسریع در فرآیند رسیدگی و تعدد موارد ملکی پرونده های آبادگران در شعبه حقوقی ویژه رسیدگی می شود.

شعبه حقوقی ویژه پرونده‎‌های آبادگران اختصاص داده شده است 

به گزارش قدس خراسان، مصطفی شریف صبح امروز ۲۲ اسفند ماه در نشست خبری اظهار کرد: مجتمع آبادگران پرونده‌های حقوقی مختلفی دارد و طی درخواستی که از رئیس کل دادگستری استان خراسان داشتیم شعبه ویژه حقوقی به شرکت آبادگران ایران اختصاص داده شد تا پرونده‌ها به صورت متمرکز توسط یک قاضی و یک شعبه پیگیری شود و در فرآیند حقوقی سرعت لازم اتفاق بیفتد. 

وی افزود: برای حل مشکلات آبادگران همکاری بسیار نزدیکی با سازمان بازرسی با توجه به پرونده‌های متعدد حقوقی که در مباحث املاک ایجاد شده و مباحث بین ما با سازمان مسکن و شهرسازی و شهرداری از طریق سازمان بازرسی در حال پیگیری است که به دلیل تعدد مسائل برخی حل شده و برخی در حال بررسی است تا آبادگران به یک پروژه شفاف تبدیل شود. 

پرونده تغییر کاربری آبادگران با رأی به نفع شرکت تعیین تکلیف شد 

نائب رئیس شرکت آبادگران ایران در ادامه تصریح کرد: ۵۲ درصد از شرکت آبادگران متعلق به سازمان تامین اجتماعی و ۴۸ درصد متعلق به مردم در بورس است بنابراین خیلی جدی به مباحث حقوقی و تخصصی ورود پیدا کرده‌ایم. یکی از پرونده‌های پرچالش، پرونده با مسکن و شهرسازی با موضوع تغییر کاربری در مجتمع آبادگران بود که این موضوع در در دادگاه تعیین تکلیف و رای به نفع این شرکت صادر شد.  

مدیرعامل شرکت آبادگران ایران در خصوص سایر پرونده‌های حقوقی این شرکت گفت: درباره پرونده پروژه گلستان در کنار بند گلستان که سازمان منابع طبیعی درباره مالکیت آن زمین شکایت کرده بود این زمین تعیین تکلیف شد و زمین که به صورت موقوفه است مالکیتش ثثبیت شد که آثار مهم اقتصادی برای این شرکت دارد. 

وی در ادامه افزود: برخی از مالکان واحدهای اقامتی درباره مشاعات ادعای مالکیت کردند که چه در دادگاه بدوی و چه در دادگاه تجدید نظر رای بر این اساس بود که مالکیت کلیه مشاعات، حق انتفاع و تعریف پروژه در مشاعات در مالکیت آبادگران است که به لحاظ امکان تحول در پروژه گوهسنگی و رفع موانع آن بسیار رای مهم و راهبردی بود. 

آبادگران در شرف گرفتن موافقت اصولی است 

شریف ضمن تشریح مشکلات سند زمین مجتمع آبادگران عنوان کرد: سند آبادگران تا زمانی که شرکت آبادگران به تعهدات خود عمل کند در اختیار سازمان مسکن و شهر سازی قرار دارد و شرکت آبادگران برای تحویل سند خود باید تاییدیه سازمان میراث و فرهنگی را داشته باشد که این موضوع برای سرمایه‌گذاران و سهام‌داران خیلی مهم است. در سال ۹۵ سازمان میراث فرهنگی به دلیل انحراف در بهره‌برداری این موافقت اصولی را  لغو می‌کند که با اجرای طرح تغییر تحول و حمایت استانداری و میراث فرهنگی در شرف گرفتن موافقت اصولی هستیم و با دریافت این موافقت اصولی در چند روز آینده در سال ۱۴۰۲ به تامین سرانه‌های مدنظر گردشگری در این مجتمع می پردازیم.  

وی در خصوص ایجاد سرانه‌های گردشگری در مجتمع آبادگران گفت: ۱۱پروژه گردشگری در مجتمع آبادگران کوهسنگی تعریف شده است که برای ۵ پروژه آن بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان تفاهم نامه جذب سرمایه گذار امضا کرده‌ایم و هدف این پروژه تامین سرانه‌های گردشگری در مجتمع آبادگران است تا زمینه حضور مردم را در این محل فراهم کند و این حق مردم مشهد است که در این مجتمع تفریح کنند. 

نایب رئیس شرکت آبادگران ایران با تاکید بر اقامتی بودن واحدهای آبادگران یادآور شد: شرکت آبادگران در حال حاضر ۴۲ واحد اقامتی در مجتمع آبادگران دارد و وظیفه ماست تا تمام واحدهای اقامتی در این مجتمع را ذیل قاعده هتلداری قرار دهیم. ما در آبادگران منزل مسکونی نداریم و تمام برج ها به غیر از برج های اداری هتل آپارتمان و واحد اقامتی هستند، فروش آن ها به دیگران منع یا نفعی برای اقامتی بودن این محل ها ایجاد نمی کند.برای اقامتی سازی در مجتمع آبادگران طبق نظر میراث فرهنگی از واحدهای متعلق به خود شرکت آبادگران شروع کرده ایم که از ۲۵ اسفند ماه در اختیار زائران قرار می گیرد و امیدواریم تا پایان سال آینده همه واحدهای مجتمع آبادگران تحت قاعده های هتلداری میراث فرهنگی قرار بگیرد.   

سهم ۵۵ درصدی شهر را راه و شهرسازی باید پرداخت کند 

مدیرعامل شرکت آبادگران ایران گفت: برای احقاق حق ۵۵درصدی شهرداری، راه و شهرسازی باید این اتفاق را انجام بدهد چون طبق تفاهم‌نامه‌ای که در سال۷۳ شرکت آبادگران ایران با مسکن و شهرسازی داشته است این سازمان موظف شده تا سهم شهر را به شهرداری پرداخت کند، شهرداری برای احقاق حق خود مالک را می‌شناسد اما طبق این تقاهم‌نامه مسکن و شهرسازی موظف به رفع این تعهد است و اگر تا کنون راه و شهرسازی به وعده خود عمل نکرده به دلیل انحرافات ایجاد شده در این پروژه است. 

وی درباره ایمنی واحدهای آبادگران با توجه به نبود پایانکار عنوان کرد: ما به سازمان آتش نشانی ۳ الی ۴ بار نامه زدیم و درخواست کارگروه برای رفع مشکل ایمنی آبادگران کردیم که آتش نشانی گفته ما نیرو برای عضویت در کارگروه نداریم و ما به دنبال همکاران بازنشسته آتش نشانی رفتیم.آتش نشانی برای اینکه پروژه آبادگران پایان کار ندارد تاییدیه نهایی را نمی‌دهد اما پروژه‌های آبادگران به صورت تکی از آغاز ساخت از نظر ایمنی تاییدات لازم را گرفته اند و برای بحث تسهیل در ایجاد جاده دسترسی برای مواقع ضروری به آبادگران خود شهرداری باید اقداماتی انجام دهد. 

شریف در پایان با توضیح ممنوعیت ساخت و ساز سنگین در آبادگران یادآور شد: سال ۹۵ کمیسیون ماده ۵ مصوبه‌ای در راستای حفظ محیط زیست در ارتفاعات جنوبی داد که طبق این مصوبه ساخت و ساز سنگین در ارتفاعات جنوبی انجام نشود پروژه‌های آبادگران که در حال ساخت و ساز است قبل مصوبه کمیسیون ماده ۵ در سال ۹۵ بوده است و ۱۱پروژه جدید آبادگران با جذب سرمایه ۳۰۰میلیاردی تومانی پروژه سبک ساخت در حیطه ایجاد امکانات گردشگری است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.