به گزارش قدس آنلاین، علی یاراحمدی در مورد دلایل کنارهگیریاش از تیم ملی اهدافپروازی اظهار کرد: در پایان مسابقات رنکینگ دوره قبل به عنوان نفر دوم وارد اردوی تیم ملی شدم. البته بگویم که تمام ورزشکاران با هزینه، مربی شخصی و برنامه تمرینی خود وارد تیم ملی میشوند. قبل از شروع اردوی آماده سازی، مربی تیم ملی نیکخو طی تماسی، ایدهها و برنامههایی که در قبال آماده سازی و پیشرفت تیم در سر داشت را مطرح کرد تا جایی که برای موفقیت علاوه بر تغییرات تکنیکی و روانی به جد خواستار تغییرات سختافزاری و تعویض سلاح شخصیام شد. من هم با وجود شرایط اقتصادی و تحریم کشور طی اعتمادی که به ساختار تیم ملی و مربی منتخب داشتم با هزینه گزاف سلاح مورد نظر را مهیا کردم و تمریناتم شروع شد.
تیرانداز ملیپوش افزود: بعد از برگزاری حدود سه ماه اردو دو مسابقه کشوری برگزار شد که با تغییرات بنیادینی که مربی تیم ملی در مورد ورزشکاران اعمال کرده بود همه ورزشکاران و از همه بیشتر من دچار افت شدیم. در ادامه رکوردهای من در حد یک ورزشکار تازه کار نزول پیدا کرد و تا به اولین اعزام که مسابقه جهانی قزاقستان بود شرایط همینطور پیش رفت. آن زمان نیکخو طی جلسهای از من خواست تا به طور کتبی انصراف خودم را از حضور در قزاقستان به دلیل عدم آمادگی اعلام کنم.
یاراحمدی ادعا کرد: آنجا بود که فهمیدم با یک مربی بسیار بیتجربه روبرو هستم که حتی حاضر نیست مسئولیت خود در قبال حدود سه ماه اردو، طراحی تمرین، شیوه اجرایی تمرین، بحث روانی تمرینات و صرف این همه هزینه را پذیرا باشد و نمیخواهد نتیجه این همه تغییرات را در این مسابقه برون مرزی دیده و آنالیز درستی از راهش داشته باشد چه برسد به آینده ورزشکاران تحت نظرش.
این ملیپوش افزود: من با این تصمیم او (انصراف کتبی) مخالفت کردم و زمانی که با مخالفت من روبرو شد برای آرام کردنم از نظرات دیگران استفاده کرد. مثلا در جلسهای با آقای حقیقت که تماما با تجزیه و تحلیلهای غیرکارشناسانه و پیشنهادات واهی مثل قول حضورم در بازیهای آسیایی امسال، خواستار انصراف کتبی من شدند، اما من نپذیرفتم و به خاطر آینده ورزشی خودم به عنوان دومین ورزشکار طی نامهای به فدراسیون و بیان کامل موضوع از حضور در تیم ملی استعفا دادم. بلافاصله با حدود یک هفته تمرین شخصی زیر نظر متخصصان ورزرشی این رشته نه تنها رکوردهای شخصیام را شکستم بلکه دومین رکورد ثبت شده امسال در این رشته را بدست آوردم.
وی افزود: سردار قربانی با حضورش در فدراسیون موقعیتی طلایی در اختیار اهداف پروازی قرار داد و اختیار این رشته را به کار گروهی از جنس تیراندازی سپرد. مرحوم حسین ضیایی به عنوان رییس کمیته اهداف پروازی منتخب شد، ولی متاسفانه خیلی زود ایشان را از دست دادیم و آنجا بود که ورق برگشت. ایدههای نخ نمای گذشته، روش های قدیمی و بی نتیجه و اعمال نفوذها جو این کمیته را فرا گرفت تا جایی که در ذهن خیلی از ورزشکاران این سوال شکل گرفته که آیا در این طرح طلایی و فرصتی که رییس فدراسیون در اختیار اهداف پروازی قرار داده، وجود دستانی در سایه وجود دارد که اهداف پروازی و کمیته آن را با تصمیمات غیر کارشناسانه در شرایط سخت و بی هدف قرار داده است؟
وی گفت: ضمن تشکر از فدراسیون تیراندازی و در راس آن سردار قربانی که تجربه گرانبهایی در سطح مدیریتهای کلان دارد تقاضا دارم قبل از اینکه نظر خود او و متولیان ورزش کشور از این رشته مفرح و المپیکی برگردد و این رشته بیش از این ارزش، اعتبار و آبروی خود را از دست بدهد شخصا ورود کند و با بررسی نتایج و دستاوردهای واقعی این کمیته در این مدت و استفاده از نظر دیگر متخصصان، حقیقت از دست دادن جایگاه، اعتبار و آبروی ورزش تیراندازی را آشکار کرده و از بهترین فرصت بدست آمده به عنوان کمیته اهداف پروازی دفاع کند.
او در پایان گفت: به محمد و مرضیه پرورش نیا به خاطر کسب مدال تیمی مسابقات قزاقستان تبریک میگویم. آنها اجر و پاداش این همه سال تمرین و حضور را گرفتند. من هم به نوبه خود از فدراسیون تیراندازی و تمام مربیانی که این سالها برای آنها خالصانه زحمت کشیده اند تشکر میکنم. نهایتا هم طبق گزارشی که به فدراسیون تقدیم نمودهام همچون سربازی آمادگی خود را حفظ کرده تا در زمان مناسب خدمتگزار ورزش تیراندازی باشم.
نظر شما