تحولات منطقه

برای نخستین بار موضوع قیمت زمین و مسکن در مرکز استان خراسان شمالی در صحن علنی شورای اسلامی شهر بجنورد بررسی شد.

پرونده قیمت «زمین و مسکن» روی میز شورای شهر بجنورد/ ۳۰۰ بنگاه غیر مجاز شناسایی شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین٬  برای نخستین بار موضوع قیمت زمین و مسکن در مرکز استان خراسان شمالی در صحن علنی شورای اسلامی شهر بجنورد بررسی شد.

در یکصد و بیستمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد، سید جواد سید الموسوی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان شمالی، امیر آخته رئیس اتحادیه مشاورین املاک شهرستان بجنورد و کشمیری سرپرست شهرداری بجنورد برگزار شد٬ پرونده قیمت زمین و مسکن روی میز شورای شهر بجنورد رفت.

علی اربابی نائب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به گلایه شهروندان و پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر در خصوص اختلاف قیمت و افزایش بهاء اجاره املاک در شهر بجنورد و کالاهای اساسی گفت: افزایش قیمت‌ها بر زندگی  اقشار کم درآمد جامعه تاثیرگذار شده است هر چند دولت برای رفع این مشکل برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدتی برنامه ریزی و اجرا نموده  ولی برای بررسی و راهکارهای موثر و تاثیرگذار نیازمند همراهی  مدیران دستگاه های متولی هستیم.

اعظم السادات افشین فر رئیس کمیته بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر بجنورد نرخ اجاره بهاء در شهر بجنورد را غیر منطقی دانست و از روند پیگیری و رسیدگی به شکایات مردم در دستگاه های نظارتی و بازرسی انتقاد کرد.  یوسف مغروری رئیس کمیسیون برنامه بودجه و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد نیز از بررسی طرح دو فوریتی دولت در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: نیازمند بررسی شاخص‌هایی در حوزه املاک هستیم که بتوانیم با ارزیابی این شاخص‌ها در روند کاهشی قیمت‌ها به صورت منطقی کمکی کرده باشیم.

۳۰۰ بنگاه مسکن غیر مجاز شناسایی شد

در ادامه این نشست سید جواد سید الموسوی مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان خراسان شمالی انبوه سازی و سرمایه گذاری در حوزه مسکن را یکی از راهکارهای کاهش قیمت اجاره بهاء دانست و گفت: تا کنون هیچ دولتی در این حوزه ورود نداشته که دولت سیزدهم با وضع مقررات و مصوبه شورای عالی مسکن با اعلام نرخ ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش سالانه  نسبت به کنترل و نظارت بر حوزه اجاره بهاء مسکن ورود پیدا کرده است.

مدیر کل  تعزیرات حکومتی استان درج قیمت‌ها بر روی برخی از کالاها را غیر واقعی توصیف کرد و بیان داشت: درج قیمت های غیر واقعی باعث کاهش قدرت خرید شده است و این مشکل٬ کشوری است و نیازمند ورود سازمان حمایت از مصرف کننده جهت اعمال درج قیمت واقعی هستیم.

وی ‌در ادامه گفت: طبق مصوبه سران قوا اختیارات سازمان تغزیرات حکومتی افزایش یافته است که باعث بازداندگی نسبی شده  و با اعمال افزایش ۲۰ درصدی در نظارت و بازرسی شاهد افزایش ۵۰ درصدی در کشف تخلفات استان بوده‌ایم.

سیدالموسوی در پایان افزایش روز بازارها را در کاهش قیمت های کالاها تاثیر گذار دانست و خواستار برنامه ریزی و ایجاد بازار روز محله توسط مدیریت شهری و دستگاه  های مرتبط  شد.

امیر آخته رئیس اتحادیه مشاورین املاک شهرستان بجنورد نیز در این نشست در گزارشی بیان داشت: تا کنون بازرسی های گسترده ای در سطح شهر داشته‌ایم که ۳۰۰ بنگاه غیر مجاز شناسایی و برخورد قانونی شده است و در این مدت نیز ۲۰۰ پروانه تاسیس مشاوره املاک نیز صادر شده است.

رئیس اتحادیه املاک شهرستان بجنورد فرهنگ سازی را یکی از عوامل موثر در روند کاهش قیمت ها دانست و گفت: در این خصوص نیز کلاس‌های آموزشی با موضوع قرارداد نویسی و آشنایی با قوانین برای مدیران بنگاه ها برگزار کردیم.

وی در پایان بیان داشت: ۷۰ درصد اصناف شهر بجنورد مستاجر هستند و کمبود فضا های تجاری باعث روند رشد قیمت اجاره بهاء شده که نیازمند تدابیری برای فرهنگ سازی و سرمایه گذاری در این حوزه می‌باشیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.