به گزارش خبرنگار قدس انلاین، دکتر مجذوبی درنشست، با رؤسای دانشگاههای عراقی اظهار کرد: امروز روز مهمی برای استان همدان و حوزه پزشکی است چراکه در تقویم ملی کشور ما این روز هم روز همدان و هم روز بزرگداشت طبیب فرزانه، ابنسینا است که دانشمند بزرگ ایرانی و حکیم هزارههاست و به علت جایگاه والای او در علم طب، این روز به روز پزشک نامگذاری شده است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان که به علوم پزشکی ابنسینا تغییر نام داده شده، شامل ۱۱ دانشکده و بیش از ۷ هزار دانشجو است که ۵۰۰ نفر آنها از دیگر کشورها در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به جایگاه ویژه علمی این دانشگاه در سطح کشور عنوان کرد: به ویژه دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و بهداشت در کشور حائز رتبه هستند و با ظرفیتهای مطلوب آمورزشی، تحقیقاتی و فناورانه که در این دانشگاه وجود دارد از تعامل و گسترش ارتباطات در حوزه آموزشی، تحقیقاتی و فناوری استقبال میکنیم.
دکتر مجذوبی خاطرنشان کرد: طی یک ماه آینده اتفاقات مبارکی در این استان بروز میکند که از آن جمله میتوان به افتتاح مرکز تخصصی و فوقتخصصی کودکان و مرکز سلولهای بنیادی دانشگاه اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه فناوری هم شرایط دانشگاه آماده پذیرش طرحهای تحقیقاتی مشترک است تبیین کرد: برای پذیرش دانشجوی دستیار تخصصی در رشتههای مختلف آمادگی داریم و در راستای تبادل استاد و دانشجو ظرفیت و آمادگی لازم وجود دارد.
دکتر مجذوبی در پایان بر تقویت تعاملات و هم افزایی در روابط بین دانشگاهها تأکید کرد و از حضور و همراهی هیئت عراقی در این نشست قدردانی نمود.
در ادامه این نشست، دکتر عادل راضی جابر رییس دانشگاه سومر، دکتر بازن حسن جاسم رییس دانشگاه الواسط، دکتر یحیی عبدالرضا عباس رییس دانشگاه ذیقار و دکتر ثامر عبدالامیرحسن رییس دانشگاه الکرخ عراق به تبیین ظرفیتهای هرک از دانشگاههای مزبور پرداخته و پیرامون نقاط مشترک در راستای تعامل و همافزاییهای علمی و پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پس از بررسی و تحلیل ظرفیتهای موجود از سوی طرفین و اعلام نتایج ارزیابیهای کارشناسان که پیشتر در جلسات مجزا صورت گرفته بود، تفاهم نامه مشترکی بین دانشگاه علوم پزشکی همدان و چهار دانشگاه عراقی سومر، الواسط، ذیقار و الکرخ منعقد شد.
به گفته دکتر شکوهی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان، در این تفاهمنامه بر فراهم نمودن زمینه و تمهیدات لازم جهت استفاده از اساتید دانشگاههای مورد تفاهم جهت برگزاری کلاس، کارگاههای آموزشی و کلاسهای کوتاه مدت تأکید شده و بندهایی جهت تبادل استاد و دانشجو، اجرای طرحهای تحقیقاتی و فناورانه مشترک، ایجاد ساز و کار مناسب جهت ایجاد، توسعه صادرات و واردات محصولات دانش بنیان، تبادل آمار و اطلاعات علمی و تحقیقاتی در آن مورد تحریر قرار گرفته است.
اهدای نماد دانشگاه الکرخ به دکتر مجذوبی رییس دانشگاه و اهدای نماد بوعلی و دانشگاه علوم پزشکی همدان به میهمانان عراقی، پایان بخش این مراسم بود.
نظر شما