بهعنوان نمونه معضل رهاسازی احشام مرده و فضولات حیوانی و پسمانده مرغهای کشتار شده در مرغفروشیها و نیز مصالح ساختمانی و غیره در اطراف مسجد جامع الخلیل و فرمانداری خاش که برای عابران پیاده و نیز نمازگزاران معضل تهدیدکننده سلامت بوده و لازم است، محیطزیست و بهداشت و شهرداری برای مقابله با آن فکری کنند، زیرا محل تجمع سگهای ولگرد و حشرات و حیوانات موذی دیگر بوده و علاوه بر آن بوی متعفن لاشهها و زبالهها برای رهگذران و عابران آزاردهنده است.
باتوجهبه گلایههای شهروندان، به سراغ شهردار خاش رفته تا این موضوع را از وی پیگیری کنیم.
جمعآوری روزانه ۱۵۰ تن زباله در خاش
شهردار خاش گفت: روزانه بالغ بر ۱۵۰ تن زباله از نقاط مختلف این شهر جمعآوری و معدوم میشود.
مهدی شهنوازی افزود: در هسته مرکزی خاش جمعآوری زبالهها بهروز بوده و در برخی نقاط حاشیهای شهر جمعآوری زبالهها بهصورت یک روز درمان و بهصورت زوج و فرد انجام میشود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر، شهرداری خاش نسبت به جذب نیرو برای حوزه خدمات شهر اقدام کرده، اما در موضوع تأمین لوازم نظافت شهر برای پاکبانان و دستگاههای حمل و جمعآوری مکانیزه زبالهها با مشکلاتی مواجه هستیم که نیازمند توجه مسئولان برای حل آنها هستیم.
شهردار خاش ادامه داد: معضل رهاسازی فاضلاب و نخالههای ساختمانی و فضولات حیوانی و ضایعات مرغهای کشتار شده در مرغفروشیها بهشدت آزاردهنده بوده و شهرداری بهتنهایی قادر به مقابله با تهدیدات زیستمحیطی و سلامتی افراد جامعه نیست و باید در کمیته پسماند استان و با همکاری سایر دستگاههای عضو برای رفع این معضل تدبیر شود.
وی تأکید کرد: شهرداری خاش در حد توان خود برای نظافت شهر اقدام میکند، بنابراین در بسیاری از نقاط غیر پوشش احتیاج به همراهی و مساعدت دولت داریم.
نظر شما