به گزارش قدس آنلاین، محمد کرمی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای حفظ سرمایهها در داخل استان، اظهار داشت: پرداخت تسهیلات توسط بانکها در استان باید هدفمند و در راستای رونق تولید و اشتغال باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به رابطه اقتصاد و تعدد بانکها، بیان کرد: برای رشد گردش مالی استان و بهرهمندی مردم و بانکها باید روند تولید کالاها در بخشهای مختلف افزایش یابد.
وی با بیان اینکه اقتصاد یک علم است، گفت: حضور بانکها در میان فعالان عرصه اقتصاد و شرکتها و برگزاری جلسات با آنها، تاثیر مثبتی در رشد اقتصادی خواهد داشت. اگر تولید توسعه نیابد، اقتصاد دلالی میشود و کالاهای مصرفی به عنوان کالاهای سرمایهای خریداری خواهد شد که شاهد افزایش قیمتها خواهیم بود.
کرمی با اشاره به تولید خرما، پسته، کبک و گسترش باغات موز و توسعه دامداریها در استان، ادامه داد: البته اطلاعرسانی از کارهای مثبت صورت گرفته برای الگوسازی در سطح جامعه قطعاً باید مد نظر باشد.
استاندار تصریح کرد: افزایش تولید کالا در تولید ثروت تاثیرگذار است، بنابراین با بهرهبرداری از ظرفیتهای معادن به زودی شاهد راهاندازی کارخانه طلا و مس در استان خواهیم بود.
وی اذعان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۶۰ هزار کشنده در سطح استان تردد داشته، که عامل رونق صنعت حمل و نقل، و صادرات و واردات است.
کرمی بیان داشت: از بانکها انتظار داریم برای توسعه شرکتهای دانش بنیان و تعاونیهای دانشبنیان برنامهریزی و اقدام کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بانکها به تکریم ارباب رجوع، تسریع در کارها، نگاه یکسان به مشتریها، اطلاعرسانی خدمات و نحوه ارائه آن برای جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی و بهرهمندی از فناوریهای جدید برای کاهش حضور ارباب رجوع توجه کنند.
کرمی تصریح کرد: با توجه به طرحهای در حال اجرای آبرسانی در سطح استان احداث کارخانه لولهسازی در دستور کار قرار دارد. گسترش خطوط ریلی هم در حوزه تجارت و هم در حوزه گردشگری تاثیرگذارست و در حال پیگیری است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در راستای گسترش فضای آموزشی ۵۰۰ مدرسه در حال ساخت در سطح استان داریم. در بانکداری نوین باید دنبال نوآوری و روشهای جدید برای تسریع روند کارها باشیم.
نظر شما