بیش از ۵۰۰ کارمند سابق ستاد انتخاباتی جو بایدن و کارمندان حزب دموکرات روز پنجشنبه به وقت محلی در نامه ای به رئیس جمهور آمریکا  از او خواستند از آتش بس میان اسرائیل و حماس حمایت کند.

درخواست بیش از ۵۰۰ عضو کمپین سابق بایدن از او برای حمایت از آتش بس در غزه

به گزارش قدس آنلاین، در این نامه آمده است: "همه افراد با وجدان باید اکنون با صدای بلند خواستار آتش بس شود. شما به عنوان یک فرد با وجدان و با نفوذ عظیم، مسئولیت ویژه ای برای رهبری این خواسته دارید."

در این نامه از بایدن خواسته شده است که از کاهش تنش در منطقه و همچنین پایان دادن به کمک های نظامی بی قید و شرط به اسرائیل حمایت کند.

در این نامه همچنین از بایدن خواسته شده است برای پایان دادن به شرایط «آپارتاید، اشغال و پاکسازی قومی» در اسرائیل اقداماتی را انجام دهد.

جو بایدن رئیس جمهوری دموکرات آمریکا که تا کنون با ایده آتش‌بس مخالفت کرده است، روز پنجشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نظرش درباره احتمال آتش بس چیست؟ گفت: «هیچ امکانی وجود ندارد.»

دموکرات‌ های مترقی در آمریکا، مقامات عرب و حتی بعضی از دیپلمات‌های آمریکایی دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را برای کمک به پایان جنگ اسرائیل و حماس تحت فشار قرار داده اند اما کاخ سفید حداقل تاکنون خواستار توقف این جنگ نبوده و از سوی دیگر احتمالا تل آویو نیز از این خواسته واشنگتن پیروی نخواهد کرد.

نشریه آمریکایی پولیتیکو در تحلیلی با بررسی اینکه ایالات متحده آمریکا به دلایل مختلف اسرائیل را برای قبول آتش‌بس در جنگ با حماس تحت فشار نمی‌گذارد، نوشت: مقامات آمریکایی در موضع‌گیری‌های خود در قبال جنگ حماس و اسرائیل چهار هدف را مشخص کرده‌اند که شامل حمایت صریح آمریکا از اسرائیل، جلوگیری از گسترش این درگیری به خارج از نوار غزه، آزادی بیش از ۲۰۰ زندانی در اسارت حماس و کمک به کاهش سطح بحران انسانی در غزه است.

توقف جنگ میان حماس و اسرائیل در این فهرست نیست.نبود توقف جنگ در اهداف آمریکا به این دلیل است که واشنگتن با هدف ادعایی اسرائیل یعنی نابودی حماس، موافق است.

آمریکا حماس را به عنوان یک سازمان تروریستی می‌شناسد. جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا ماه گذشته در پاسخ به سوال شبکه خبری سی‌بی‌اس مبنی بر آن که آیا معتقد است «حماس باید کاملا نابود شود»، گفت: بله، معتقدم حماس باید نابود شود.

دولت بایدن اگرچه اسرائیل را برای پذیرفتن توقف (وقفه) موقت حملات و همچنین دقت بیشتر در حملات خود در غزه تحت فشار قرار داده است، اما از آتش‌بس طولانی مدت پشتیبانی نمی‌کند.

جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی و سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه گفت: «ما معتقدیم که هنوز زمان مناسب برای آتش‌بس کلی نرسیده است. آتش‌بس کلی به معنای توقف کامل درگیری‌ها در سراسر غزه است که به عقیده ما این موضوع در حال حاضر به سود حماس است.»

گروههای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به تل آویو برای کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.