حمیدرضا خانمحمدی در خصوص مولدسازی املاک آموزش و پرورش، اظهارکرد: ما موضوع مولدسازی را در دستور کار قرار دادیم تا املاک مازاد و بی استفاده را تبدیل به احسن کرده و پروژههای نیمه تمام خیران را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه سازمان خصوصیسازی متولی کار مولدسازی است و وزارت آموزش و پرورش از جنبه نظارتی و هماهنگی به موضوع ورود میکند، توضیح داد: اخیرا تقریبا ۲۳ ملک بی استفاده ما در این زمینه و در خصوص بحث ارزش افزایی نهایی شده و ارزش گذاری شده است که عواید آن در اختیار پروژههای نیمه تمام خیران قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، گفت: مولدسازی قانونی است که به ما ابلاغ شده و طبق این قانون ارزش املاک بدون استفاده بالا میرود. وقتی میخواهیم کار بزرگی انجام دهیم باید از ظرفیت خود نیز استفاده کنیم، طبق این قانون ارزش ملکی که قابلیت تبدیل شدن به مدرسه را ندارد بالا میرود و این فرصت استثنایی است که ۲ سال برای آن فرصت وجود دارد و دولت موظف است در این دو سال املاک بلا استفاده خود را ارزش افزایی کند. اینگونه داراییها تبدیل به احسن شده و عواید آن را در اختیار پروژههای نیمه تمام میگذاریم.
خان محمدی درباره تعداد املاک آموزش و پرورش که برای مولد سازی معرفی شدهاند، توضیح داد: ما ۵۲۰ ملک معرفی کردیم اما سند برخی از این املاک مشکل داشت و از این رو این املاک غربالگری شد.
وی با بیان اینکه خیرانی داریم که زمین و ملک و خانه خود را میفروشند تا برای ما مدرسه بسازند، درباره اینکه آیا مدارس خیرساز نیز در قانون مولدسازی قرار میگیرند یا خیر؟، توضیح داد: هیچ ملک خیری در مولدسازی نبوده است. خط قرمز ما اتفاقا همین امر است. در هیئت عالی مولد سازی وزارت آموزش و پرورش، نماینده جامعه خیرین مدرسه ساز یعنی دکتر ملا احمدی برای مراقبت از پروژههای خیران حضور دارند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تاکید کرد: از این رو پروژههای خارین مگر در موارد خاص در مولدسازی قرار نمیگیرد و نخواهد گرفت. در موارد خاص نیز این امر با موافقت خیر و هماهنگی خود او انجام میشود به طوری که در نقطه دیگر به نام خود خیر با نظارت صد درصد خود او و یا نماینده او کار انجام میشود.
نظر شما