به گزارش قدس آنلاین، سیزدهمین یادواره شهید دکتر مجید شهریاری با حضور شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی، استاندار زنجان و دیگر مسئولان استانی پیش از ظهر امروز برگزار شد.
سید پژمان شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی در این جلسه ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای هستهای کشورمان اظهار داشت: به روح والای شهید فخریزاده و شهید شهریاری که سالگرد شهادتشان چند روز اخیر بود درود میفرستیم.
وی با بیان اینکه شهید شهریاری یک شخصیت منحصر به فردی بود، خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار در دهه شصت و دهه هفتاد در دو رشته مهندسی در دو دانشگاه بزرگ کشورمان تحصیل کردند. همینطور وی در دو دانشگاه بزرگ کشورمان استاد دانشگاه بود و در سازمان انرژی اتمی هم مشغول به کار بود که کار بسیار بزرگی است.
معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه شهید شهریاری یک شخصیت منحصر به فردی بود، عنوان کرد: شهید شهریاری برای تربیت نیروی انسانی برای حوزه هستهای یک شخصیت بینظیری بود و وی با تأسیس رشته مهندسی پزشکی در دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه امیر کبیر سبب شد فارغ التحصیلان بزرگی تربیت بشوند.
وی با بیان اینکه شهید شهریاری نظام سلطه را به سمتی سوق داد که مجبور به حذف فیزیکی شهید شهریاری شد، گفت: شهید شهریاری بسیار فردی معتقد به مبانی اسلام و اعتقادات مذهبی بودند و به نماز اول وقت و نماز شب بسیار معتقد بودند.
شیرمردی با بیان اینکه شهید شهریاری اعتقاد به تحصیل در داخل کشور بود و معتقد به تحصیل از خارج کشور نبود، مطرح کرد: وی در بعد اجتماعی یکی از اخلاق خوب شهید شهریاری ارتباط خوب اجتماعیش با دانشجویانش بود.
خداترسی شهید شهریاری
محسن افشارچی استاندار زنجان در این جلسه اظهار داشت: یادمان باشد شهید شهریاری صرفاً شهید علم و دانش نیست بلکه شهید تقوا، تلاش، بلندنظری و دورنگری است.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد رتبههای یک دانشگاه هستند ولی فقط معدود نفراتی همانند شهید شهریاری دانشمند تراز یک کشورمان و دنیا میشود، گفت: از خدا ترسی ، شهید شهریاری را به این جایگاه رساند.
استاندار زنجان تصریح کرد: شهید شهریاری یک نگاه و یک بینش است و فکر نکنیم این شهید بهخاطر پیدا کردن چند معادله به اینجا رسیده است. البته شهدای دیگری همچون احمدیروشن و علیمحمدی و فخریزاده هم همینطور هستند.
به گزارش تسنیم، شهید "مجید شهریاری" دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی متولد سال ۱۳۴۵ در زنجان بود که متأسفانه هشتم آذر ۱۳۸۹ توسط دشمنان کوردل نظام و منافقین در عملیاتی تروریستی در تهران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی دانشآموخته کارشناسی مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد مهندسی هستهای از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری علوم و تکنولوژی هستهای از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود. شهریاری استاد دانشگاه شهید بهشتی و از کارکنان سازمان انرژی اتمی ایران بود.
این دانشمند هستهای در زمانی که کشورهای صاحب فناوری هستهای پزشکی، ایران را از نظر صفحات سوخت هستهای که در تولید رادیو داروها کاربرد دارد تحریم کرده بودند، توانست با همکاری دیگر دانشمندان هستهای کشورمان صفحات سوخت با غنای ۲۰ درصد را در کشور بومیسازی کند و به این ترتیب یکی از مشکلات بیماری سرطانی را از بین ببرد.
نظر شما