سعید زارعزاده در حاشیه نخستین رویداد فناوریهای نوین در احسان و نیکوکاری با بیان اینکه کمیته امداد راهبر نظام ملی احسان و نیکوکاری در کشور است، گفت: در حال حاضر بخش عمدهای از فعالیتهایمان در فضای مجازی استفاده میشود و ما باید از فرصت فضای مجازی برای خدمت بهتر به محرومان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: هدف از این رویداد این است که شرکتهای دانش بنیان و پژوهشگران، ایدههای برتر خود را ارائه دهند تا در زیست بوم احسان و نیکوکاری تسهیل دسترسی برای نیکوکاران در قالب سلیقههای مختلف صورت گیرد و در بستر فضای مجازی به صورت شفاف نظام خیر و احسان و خدمترسانی به محرومان توسعه یابد.
زارعزاده با بیان اینکه در مرحله اول ۱۰۰ ایده به دبیرخانه ارسال شده و غربالگری اولیه انجام گرفته است، یادآور شد: از میان ۱۰۰ ایده، ۳۶ ایده منتخب و در این رویداد ارائه و داوری میشود و از ایدهها در صورت نیاز حمایت میشود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز جز حامیان و شریکان ما هستند.
معاون برنامهریزی و بودجه کمیته امداد با اشاره به اینکه این رویداد دارای جنبههای مختلفی است که یکی از آنها توسعه اشتغال در بستر فضای مجازی است که بخشی از آن برای خیران و بخش عمده آن در حوزه اشتغال و فروش محصولات مددجویان تحت پوشش است و منجر به توانمندسازی آنها میشود، تصریح کرد: این رویداد جامع است و جنبههای مختلفی دارد.
وی با بیان اینکه یکی از مدلهای امداد خوداشتغالی و کاریابی و راهبری شغلی بوده است، خاطرنشان کرد: کاریابی در گذشته به صورت تلفنی بوده است. در اینجا بحث توانمندسازی مددجویان مطرح است تا خودشان بتوانند در فضای مجازی اشتغال داشته باشند و کار کنند لذا توسعه اشتغال از اهداف این بستر است.
زارعزاده در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه حریم خصوصی و امنیت باید جزو الزامات این طرح تحول باشد، هدف کلی این رویداد را توسعه زیست بوم احسان و نیکوکاری در فضای مجازی دانست.
۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
کد خبر: ۹۵۷۷۸۲
معاون برنامهریزی و بودجه کمیته امداد از برگزاری نخستین رویداد فناوریهای نوین در احسان و نیکوکاری خبر داد و گفت: هدف از این رویداد ارائه ایدههای برتر پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان برای استفاده بهتر از بستر فضای مجازی برای تسهیل خدمت رسانی به محرومان است.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
منبع: خبرگزاری ایسنا
نظر شما