تحولات لبنان و فلسطین

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه گفتمان اقتصاد دریا در اولویت کشورها قرار دارد، گفت: ناوگروه ۸۶ جایگاه ایران را به عنوان یکی از قدرت‌های دریایی غرب آسیا و جهان اسلام تثبیت کرد.

دریادار ایرانی: ناوگروه ۸۶ جایگاه ایران را به عنوان یکی از قدرت‌های دریایی جهان تثبیت کرد

به گزارش قدس آنلاین، امیر دریادار شهرام ایرانی روز شنبه - ۲۸ بهمن ماه - در همایش تبیین دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: نقطه عطف اقتدار جمهوری اسلامی ایران انجام موفق ماموریت ناو گروه ۸۶ بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه گفتمان اقتصاد دریا در اولویت کشورها قرار گرفته است، افزود: ناوگروه ۸۶ جایگاه ایران را به عنوان یکی از قدرت‌های دریایی غرب آسیا و جهان اسلام تثبیت کرد.

دریادار ایرانی تصریح کرد: بر خلاف همه تهدیدهایی که انتظار می‌رفت در این ماموریت رخ دهد، ناوگروه نیروی دریایی ارتش به سلامت عازم شد و سلامت تر هم به مهین بازگشت.

وی اضافه کرد: در همان زمان که ناوگروه در سواحل آمریکا، پرچم جمهوری اسلامی ایران را به نمایش می‌گذاشت، ۹۰ درصد طرف‌های غربی در پیام‌های خود از واژه قایق برای این ناوگروه استفاده می‌کردند. چرا که از نگاه آنها ایران اسلامی چنین توانی نداشته و ندارد. در حالی که امروز آنها فهمیدند نظام مقدس ایران اسلامی این تجهیزات را در اختیار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه اقتصاد اقیانوسی موضوعی بسیار مهم برای گفتمان اقتصاد دریا برای همه کشورها است، یادآور شد: اقتصاد اقیانوسی در ۲۰ سال آینده قطعا تحولات جهانی و آب و هوا، محیط زیست و فناوری را پوشش خواهد داد.

دریادار ایرانی تاکید کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، ما نباید از سایر کشورها عقب بمانیم و باید بهره گیری از ظرفیت دریا به بالاترین رشد در این مسیر برسیم که به طور قطع با سیاست گذاری‌های انجام شده، نگاه به سمت دریا به صورت ویژه‌ای به سمت شکوفایی تغییر یافته است.

گفتنی است؛ ناو گروه ۸۶ متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناو بندر مکران دارای نمایندگانی از ۲۹ استان کشور که ماموریت خود را از ۲۹ شهریور پارسال آغاز کرد، ۳۰ اردیبهشت امسال به کشور بازگشت.

این ناو گروه در طول انجام ماموریت خود چهار مرتبه از خط استوا عبور کرد و در مدت ماموریت در بندرهای بمبئی هندوستان، بندر جاکارتا، بندر ریودوژانیرو، بندر کیپ‌تاون و صلاله پهلوگیری و از تنگه مالاکا، ‌دریای سلبس، اقیانوس آرام، تنگه ماژلان، اقیانوس اطلس، اقیانوس هند و دریای عمان گذر کرد.

این نخستین ناو گروه جمهوری اسلامی ایران بوده که با عبور از اقیانوس آرام اقدام به دور زدن کره زمین کرده و وارد قاره آمریکا شده که نشان دهنده توانمندی متخصصان داخلی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

ناو گروه ۸۶، سه طوفان سهمگین را در سفر خود با موفقیت پشت سر گذاشت و توانست بیشترین عرض اقیانوس اطلس را در این سفر بپیماید.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.