به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام «رضا صادقی» مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد در کارگروه مشترک بین اوقاف و ثبت اسناد استان، در این رابطه گفت: اهمیت موقوفات که از گذشتگان برای ما به ارث رسیده، بر کسی پوشیده نیست و نمونه آن یک موقوفه ۱۱۸۰ ساله در یزد است که همچنان باقی مانده و به آن عمل می شود.
وی افزود: متاسفانه مشکل کنونی، عقب ماندگی در اخذ سند به جای مانده از گذشته است که در این باره نیازمند یک جهش جدی هستیم.
صادقی درباره عملکرد این حوزه در سال گذشته هم گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به عملکرد سال قبل از آن در مجموع حدود ۶۰ درصد و از لحاظ مساحت و هکتار ۲۱۹ درصد رشد داشتهایم.
«مهدی اقبال» مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان هم با تقدیر از عملکردهای سال گذشته، اظهار کرد: اقدامات و عملکردها در حوزه اسناد مالکیت موقوفات باید برای رضای خدا و خدمت به مردم باشد و باقیات الصالحات برای کارشناس است.
وی با اشاره به وجود ۲۴ هزار و ۵۰۰ موقوفه بدون سند در استان، افزود: برای حل مشکل این موقوفات، نیازمند یک کار جهادی فارغ از وظایف تکلیفی سازمانی هستیم.
اقبال تأکید کرد: باید تلاش کنیم با اقدامات جهادی و انقلابی در راستای صدور اسناد موقوفات به صورت ویژه گام برداریم که در این خصوص فعالیتهای قابل تقدیری در واحدهای ثبتی در خصوص مستندسازی و صدور برخی اماکن خاص و مهم مذهبی و موقوفات شاخص انجام شده است.
مدیر کل ثبت اسناد استان با بیان عملکردهای قابل توجه در مستندسازی و صدور اسناد کاداستری در یزد، تصریح کرد: امروز بهترین روزهای اوقاف و ثبت اسناد است لذا باید از فرصتهای پیش رو استفاده مناسب کنیم.
عضو شورای قضایی استان همچنین یادآور شد: خوشبختانه استان یزد در صدور اسناد موقوفه بر مبنای تکلیفی سازمانی رشد سه برابری داشته و در کشور رتبه نخست را دارد.
نظر شما