تحولات منطقه

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: پنج هزارکلاس درسی که قرار است در این استان ساخته شود، از طریق مولدسازی انجام می‌شود، جهش مدرسه‌سازی در دولت سیزدهم آغاز شده است و امیدواریم در دولت چهاردهم ادامه پیدا کند.

جهش مدرسه‌سازی در دولت سیزدهم آغاز شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حمیدرضا خان‌محمدی امروز در مراسم بهره‌برداری از ۲۱ مدرسه در قالب ۱۳۰ کلاس درس و چهار پروژه ورزش دانش‌آموزی در قالب برنامه «یادگار ابراهیم» اظهار کرد: خیران مدرسه‌ساز مانند نگینی درخشان در حوزه آموزش و پرورش کشور می‌درخشند و پیشران حوزه مدرسه‌سازی هستند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در استان خراسان رضوی به‌جز خیران مدرسه‌ساز، ویژگی بارز دیگر حضور استاندار، معاون عمرانی و فرماندار مشهد است که خالصانه و عاشقانه در زمینه مدرسه‌سازی ما را یاری کردند. گرچه در استان با شرایط مطلوب فاصله بسیار زیادی داریم که یک دلیل آن مهاجرپذیر بودن است، اما خراسان رضوی جهش و فاصله چشمگیری از نقاط دیگر کشور دارد.

وی با بیان اینکه آنچه از شهید جمهور آموختیم ادبیات امام(ره) و مقام معظم رهبری در نوع خدمت‌رسانی بود که مهمترین دستاورد گفتمان خدمت به مردم است، عنوان کرد: ما در حوزه آموزش و پرورش برای هر طرحی چهار مرتبه افتتاح متمرکز داشتیم که رئیس‌جمهور هم حضور پیدا می‌کرد، زیرا مسئله آموزش و پرورش برای ایشان مهم بود. آخرین حضور ایشان در افتتاح بزرگترین مدرسه روستایی در آخرین سفر استانی در مازندران بود.

خان‌محمدی بیان کرد: در دولت سیزدهم تکمیل و احداث چهار هزار کلاس درس در استان با وجود همه مشکلات اتفاق افتاد و مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز استان ساماندهی شد. هشت استخر در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته و یک هزار و ۴۸۰ کلاس درس هوشمندسازی شده است. مقایسه این اعداد با دوره‌های قبل قابل توجه است و با کار ۵ تا ۱۰ سال برابری می‌کند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در طرح شهید عجمیان چهار هزار و ۵۰۰ کلاس درس ساخته شد. از پنج هزار کلاس درسی که قرار است ساخته شود، ۵۰۰ کلاس درس در مرحله اول و ۵۰۰ کلاس در مرحله دوم با رویکرد صنعتی‌سازی آغاز می‌شود. در حوزه تجهیزات نیز رشد چشمگیری داشتیم که ۳۰۰ میلیارد تومان تجهیزات توزیع شده است و خواهد شد. یک میلیون و ۶۰۰ هزار مترمربع از سطوح، ایزوگام و آسفالت شده است.

وی گفت: در کشور ۳۲ هزار کلاس درس در یک هزار و ۱۷ روز ساخته و تجهیز شد که در ۵۴ درصد آنها خیران مشارکت داشتند.

خان‌محمدی افزود: هفت نقطه چالشی در استان داریم که امیدواریم با مولدسازی به جهش برسیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.