به گزارش از مدیسن نت، محققان اخیراً گزارش دادند که هر یک ساعت اضافی از کل زمان استفاده از صفحه نمایش یا استفاده از رسانههای اجتماعی این احتمال را افزایش میدهد که یک کودک یا نوجوان دو سال بعد علایم اختلال خوردن را داشته باشد.
به گفته محققان، این علایم شامل نگرانی در مورد افزایش وزن، ارتباط اعتماد به نفس به خاطر وزن و پرخوری است. سایر موارد شامل ورزش بیش از حد، محدود کردن کالری، استفراغ، یا مصرف قرصهای آب، مُلینها یا قرصهای لاغری است.
دکتر «جیسون ناگاتا»، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار اطفال در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «رسانههای اجتماعی مقایسه مداوم با همسالان و قرار گرفتن در معرض ایدهآلهای بدن دستنیافتنی را ترویج میکنند».
ناگاتا در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این شرایط میتواند به نارضایتی از بدن خود، کاهش عزت نفس و تلاشهای ناسالم برای کنترل وزن منجر شود، که همه اینها خطر ابتلا به اختلالات خوردن و سایر مشکلات سلامت روان را افزایش میدهد.»
برای این مطالعه، محققان دادههای نزدیک به ۱۲۰۰۰ کودک ۹ تا ۱۴ ساله را که بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ جمع آوری شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.
به گفته محققان، نتایج نشان داد که میانگین استفاده از رسانههای اجتماعی و زمان استفاده از صفحه نمایشگر خطر ابتلا به اختلالات خوردن را افزایش میدهد.
ناگاتا در پایان گفت: «نوجوانان باید رسانههای اجتماعی را که اختلالات خوردن و مقایسههای ظاهری را تشویق میکنند محدود کنند.»
نظر شما