تحولات منطقه

رئیس جمعیت هلال احمر ایران تاکید کرد: جمعیت های ملی باید به تکنولوژی هوش مصنوعی و هوشمند سازی خود توجه ویژه داشته باشند و این موضوع را جزو اولویت های خود قرار دهند .

اهمیت هوشمند سازی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر در جهان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دکتر پیر حسین کولیوند در سومین روز از بیست و چهارمین نشست مجمع عمومی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ بیان کرد: در جمعیت هلال احمر ایران هوشمندسازی فعالیت‌ها جزو اولویت‌ها قرار دارد و در این زمینه می‌توان به ایجاد مرکز رصد و داده کاوی اشاره کرد.

وی همچنین تاکید کرد: فدراسیون نیز باید بودجه کافی را جهت محقق شدن این مهم تامین کند.

کولیوند گفت: مرکز هوشمند رصد اطلاعات و داده‌کاوی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با هدف ایجاد مرکزی کاملا هوشمند و به‌روز که قادر است مدیریت شرایط عادی و اضطراری فعالیت‌های داوطلبانه، بشردوستانه و امدادی هلال احمر در سطح ملی و حتی ماموریت‌های برون مرزی را به صورت متمرکز، پایش، اطلاع‌رسانی و مدیریت کند، شکل گرفته است.
 
کولیوند ادامه داد: مرکز هوشمند رصد اطلاعات و داده‌کاوی، با تجمیع همه امکانات و دستورالعمل‌های اضطراری و تجربه‌های مدیریتی برای مواجهه با شرایط عادی و اضطراری، عملا یک (EOC) جامع و دائم برای کشور و برای رصد تمامی رخدادها و فعالیت های جمعیت هلال احمر در همه حوزه‌ها ایجاد شده است.


وی در ادامه بیان کرد: رصد و پایش هوشمند و متمرکز اطلاعات مرتبط با ماموریت‌های داوطلبانه، بشردوستانه و امدادی و مخاطرات غیر مترقبه در هلال احمر ایران، سبب خواهد شد، علاوه بر دسترسی به اطلاعات دقیق و درست از مبادی معتبر، هماهنگی‌های لازم با دیگر مراکز تصمیم‌گیری و عملیاتی کشور که در شرایط اضطراری و رخدادهای نیازمند خدمات داوطلبانه و اضطراری، وارد عمل می‌شوند، به سرعت و سهولت انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha