تحولات لبنان و فلسطین

مردم کشور هندوستان از نقشه‌ها و برنامه‌های شوم دشمنان‌شان آگاه هستند و تحمل نمی‌کنند که بیگانگان برای آنها تصمیم بگیرند و بین آنها تفرقه بیندازند.

معنای دین برای خدا بودن و تسلیم خدا بودن و در راه انسانیت تلاش کردن است

با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، مؤسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب کنفرانس «دین و انسانیت» در شهر سهاران‌پور کشور هندوستان برگزار شد.

در این کنفرانس حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اندیشمندان کشور هند بیان کرد: مردم هندوستان باعث دلگرمی ما ایرانیان هستند.

وی گفت: مردم هندوستان از هزاران سال پیش، سمبل تحمل و بردباری بوده‌اند و در زمانی که انگلیسی‌ها تلاش می‌کردند تا تخم نفاق و تفرقه را در این کشور بکارند، مردم هند آن شرایط سخت را تحمل کرده و دشمنانشان را ناامید کردند.

موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه غرب هنوز هم تلاش می‌کند تا بین مسلمانان و هندوها تفرقه بیندازد افزود: مردم کشور هندوستان از نقشه‌ها و برنامه‌های شوم دشمنان‌شان آگاه هستند و تحمل نمی‌کنند که بیگانگان برای آنها تصمیم بگیرند و بین آنها تفرقه بیندازند.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب گفت: باید با صدای بلند گفت که مردم هند زنده باد. باید از درایت و صبر مردم هندوستان نیز تشکر کرد، چرا که هنگامی که مسئله داعش و تندروی‌های آنان در خاورمیانه اتفاق افتاد، مردم هند درگیر این مسئله نشدند و خودشان را از افراط و تندروی دور نگاه‌داشتند. همچنین باید گفت که حق مردم هند تندروی و افراط نیست.

وی ادامه داد: ما امروز دور هم جمع شده‌ایم تا دین و انسان را بررسی کنیم. قرآن کریم می‌فرماید: دین هدی للناس است. إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبَارَکًا وَ هُدًی لِلْعَالَمِینَ؛ خانه خدا برای مردم بنا شده است و این یعنی جوهر دین برای بشریت است. پیامبر ما محمد مصطفی (ص) دین جدیدی نیاورده است. پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند که پیشینیان مکارم اخلاق را آورده‌اند و من آمده‌ام تا آن را کامل کنم. حضرت ابراهیم (ص) نیز بیان کردند که: حَنِیفاً وَ ما أَنَا مِنَ الْمُشْرِکِینَ؛ پیروان حقیقی همه ادیان توحیدی همه مسلمان هستند. معنای دین برای خدا بودن و تسلیم خدا بودن و در راه انسانیت تلاش کردن است. خداوند در آیات مختلفی راه خودش و راه مردم را مساوی فرض کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب در پایان افزود: خداوند متعال در قرآن کریم درباره قوم یهود می‌گوید که: ضُرِبَت عَلَیهِمُ الذِّلَّةُ أَینَ ما ثُقِفوا إِلّا بِحَبلٍ مِنَ اللَّهِ وَحَبلٍ مِنَ النّاسِ وَباءوا بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ وَضُرِبَت عَلَیهِمُ المَسکَنَةُ ذلِکَ بِأَنَّهُم کانوا یَکفُرونَ؛ این آیه می‌فرماید به جز آنهایی که به حبل من الله و حبل من الناس تکیه کرده‌اند ذلِکَ بِأَنَّهُم کانوا یَکفُرونَ. خداوند در آیه دیگری از قران می‌فرماید که: وَمَا لَکُم لَا تُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ ٱللَّهِ وَٱلمُستَضعَفِینَ مِنَ ٱلرِّجَالِ؛ چرا در راه خدا و در راه مردم تلاش نمی‌کنید؟ همچنین خداوند به پیامبرش می‌گوید: هوالذی أیّدک بنصره و بالمؤمنین؛ خدای متعال تو را، هم به وسیله نصرت خودش و هم از طریق مؤمنین، مؤیّد قرار داد و پیروز کرد. ما باید به ریسمان الهی و ریسمان مردم و ریسمان به حبل الله چنگ بزنیم. شما در روز کاری این سمینار را برگزار کردید و من می‌دانم کار خودتان را تعطیل کردید و تلاش کردید که جلسه آبرومندی برای حضور میهمانان ایرانی تشکیل بدهید؛ بنده صمیمانه از شما تشکر می‌کنم، بنده مخصوصا از حضور خواهران نیز تشکر می‌کنم، همچنین دعا می‌کنم که خداوند مظلومین غزه را نصرت کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.