به گزارش قدس آنلاین محمد قانعی در جمع خبرنگاران بیان کرد : شهرداری می تواند از طریق واگذاری زمین و پروانه و پرداخت وام به بخش خصوصی در زمینه اسکان زائر به عنوان ناظر عمل کند و مستقیم وارد نشود.
وی اقدامات شهرداری در جذب سرمایه گذاران در حوزه هتل داری را مثبت ارزیابی کرده و تصریح کرد: شهرداری در این زمینه نظارت و کمک به امر نظارت کند و در ارتباط با رضایت خدمات زائر نوآوری کند و کارهای جدید در برنامه قرار دهد.
وی ادامه داد: متاسفانه با ورود سازمانهای مهم از جمله آموزش پرورش ، با ایجاد خانه معلم که بعضا کسب درآمد هم می کنند و بعضی موسسات با ساخت هتلهای 5 ستاره و ارائه خدمات به کارکنان خود با استفاده از بودجه عمومی این فرصت را اشغال کردند واین ظلم بزرگی است که به هتلداران می شود و فرصت اشتغال را از بین می برد .
رئیس اتحادیه هتلداران مشهد افزود: این ارگانها بودجه رفاهی را در اختیار کارکنان قرار دهد تا از هتلهای سطح شهر استفاده کنند .
وی با اشاره به این که 30 تا 35 درصد هتلهای مشهد در ایام های خاص از جمله عید نوروز و اربعین خالی است عنوان کرد : این به دلیل استفاده زائر از خانه های شخصی است، در حالی که این هتلها با تخفیفات ویژه و امکانات بسیار عالی به زائرین خدمت رسانی می کنند .
وی گفت: باید در این زمینه فرهنگ سازی شود واز رسانه ها خواست تا مردم را آگاه کنند چرا که در اختیار گذاشتن این منازل در اختیار زائر به لحاط بهداشت و مسائل اخلاقی برای شهر زیارتی مشهد بسیار خطرناک است.
قانعی در باره اسکان زائر به اقشار کم درآمد گفت : در سطح مشهد هتلها و مهمان سراها با قیمت های متنوع و خدمات خوب وجود دارند که می توانند از آن بهره مند شوند .
نظر شما