پیشنهاد سردبیر

قدس آنلاین: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان اصفهان گفت: در سال جاری، واقفان نیک‌اندیش چهار وقف جدید به ارزش ۱۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال را با محوریت حوزه‌های علمیه به ثبت رساندند.

۴وقف جدید به ارزش ۱۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال در اصفهان

به گزارش قدس آنلاین از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین حسن امیری با اعلام این خبر ابراز کرد: سازمان اوقاف و امورخیریه استان اصفهان در راستای ترویج و تشویق واقفین نیک‌اندیش به ایجاد وقف‌های جدید با محوریت حوزه‌های علمیه و همچنین احیای موقوفات، یک کارگروه مشترک با حوزه های علمیه تشکیل داده است.
وی افزود: در همین راستا در سال جاری تاکنون چهار وقف جدید با محوریت حوزه‌های علمیه در استان اصفهان به ثبت رسیده است که ارزش این وقف‌های جدید 11 میلیارد و 750 میلیون ریال است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان اصفهان تصریح کرد: حوزه‌های علمیه استان اصفهان از بزرگترین و تاثیرگذارترین حوزه‌های علمیه در سطح کشور و همچنین در جهان اسلام بوده‌اند که تربیت عالمان بزرگی که توسط این حوزه‌ها پرورش یافته‌اند، گواه این مطلب است.
امیری با بیان اینکه حوزه‌های علمیه و علمای متعهد در طول تاریخ اسلام و تشیع، مهم‌ترین پایگاه محکم اسلام در برابر حملات و انحرافات و کج‌روی‌ها بوده‌اند، خاطرنشان کرد: عینی‌ترین برون‌داد نقش و جایگاه روحانیت در رویکرد فرهنگی، دینی و اخلاقی مردم را می توان به روشنی در پیروزی و تثبیت و استمرار حرکت اسلامی و انقلابی ملت مسلمان کشورمان در طول سال‌های مبارزه با رژیم منحط پهلوی و سال‌های دفاع مقدس و رونق بخشیدن به مساجد و نمازهای جمعه و مراسم مذهبی و ایجاد تحولات معنوی در عمیق‌ترین لایه های اجتماعی مشاهده و مرور کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان جزو سه استان برتر در زمینه وقف برای ایجاد حوزه‌های علمیه و یا با رویکرد حوزه‌های علمیه در کشور است و آنچه مسلم است، نهادهای حکومتی به دلیل آغشته شدن به غبار قدرت و ثروت بیش از سایر نهادها در معرض چالش‌ها و تهدیدها واقع می شوند.
امیری اضافه کرد: از این‌رو نهادهای سالم و سامان‌یافته دینی از جمله حوزه‌های علمیه به عنوان سالم‌ترین و مستقل‌ترین نهادهای دینی بایستی ضمن تحکیم و تداوم استقلال خود، قدرت و توانایی هدایتی و نظارتی خود را بر ارکان نظام سیاسی کشور روز به روز افزایش دهند.
وی ابراز کرد: عدم وابستگی نظام حوزوی و نهاد روحانیت به نهادهای دولتی، بازتولید مفهوم حکومت دینی است و تبیین و تعیین مولفه بارز آن یکی از موثرترین عوامل تاثیرگذار در فرآیند جلب و جذب مخاطبان و شکل‌گیری هویت فرهنگی و تقویت باورهای دینی آحاد مردم خواهد بود که نباید مورد غفلت و فراموشی مدیران و اساتید حوزه‌های علمیه قرار گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان اصفهان تصریح کرد: وقف برای حوزه‌های علمیه، بارزترین مصداق باقیات و صالحات و از نظر دنیوی و اخروی نیز بیشترین سودمندی را برای واقف نیک‌اندیش و دوراندیش خود به همراه دارد؛ چراکه این حوزه‌های علمیه هستند که زمینه‌ساز هدایت مردم به اخلاقیات و گسترش فرهنگ اهل‌بیت (ع) می‌شوند و این موضوع بیشترین باقیات و صالحات را برای واقف نیک‌اندیش خود به ارمغان می‌آورد.
امیری افزود: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که اداره کل اوقاف و امورخیریه استان اصفهان دنبال می‌کند، تشکیل کارگروه‌ها و کمیته‌هایی است که در آن‌ها احیا و شناسایی موقوفات حوزه‌های علمیه و همچنین به روز رسانی رقبات این موقوفات وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: طلاب از دیرباز تاکنون در راستای ترویج وقف در جامعه نقش مهمی را برعهده داشته‌اند و امروزه نیز باید بیش از گذشته در این عرصه وارد و برای تشویق مردم به این امر خداپسندانه اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.