به گزارش قدس آنلاین از تبریز، سعید حاجیزاده اظهار داشت: سال 2018 میلادی که سال پایتختی تبریز در بین کشورهای جهان اسلام است، فرصت مناسبی برای تجلی جدیت مدیریت شهری تبریز در استفاده از ظرفیت مردم برای آبادانی و توسعه بیش از گذشته این کلانشهر تاریخی فرهنگی به حساب میآید و تشکیل ستادهای مردمی ویژه تبریز 2018 تبلور این جدیت خواهد بود.
وی گفت: شورای اسلامی و شهرداری کلانشهر تبریز به اهمیت مشارکت مردم در عرصههای مختلف مدیریت شهر واقف است و اکنون که امکان معرفی قابلیتهای این شهر در عرصههای گوناگون به واسطه انتخاب به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام به دست آمده است، ستادهای مردمی ویژه یا کمیتههای مردمی به محل جدید بروز و ظهور مشارکت شهروندان در اداره شهر تبدیل خواهد شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر تبریز افزود: توسعه آموزشهای شهروندی، فرهنگسازی برخورد شایسته با گردشگران و راهنمایی مناسب مهمانان شهر نقطه ایدهآلی است که دستیابی به آن نقطه با بهره گرفتن از ظرفیت تشکلهای غیردولتی و سمنها به سهولت قابل تحقق است.
حاجیزاده اضافه کرد: این مدینه فاضله، هدف متعالی تبریز 2018 است و این در حالی ست که عدم استفاده از ظرفیت مردم و تشکلهای مردم نهاد در جریان تبریز 2018، حرکت در مسیر نقطه ایدهآل مزبور را منحرف خواهد کرد.
وی افزود: دولتی کردن تبریز 2018 و یا مسئول محور شدن این رخداد مهم بینالمللی، آفت بسیار بزرگی است که باید از هم اکنون هشدارهای داده شده در این زمینه را جدی گرفت تا آثار منفی ابتلا به این آفت، دامنگیر تبریز و تبریزیها نشود.
نظر شما