به گزارش قدس آنلاین از یزد، دکتر علی اکبر حدادزاده اظهارداشت: تولید مرغ سایز به معنای تولید مرغ در یک دامنه زمانی کم با وزن مشابه می باشد که زمینه را برای سورتبندی و بسته بندی در مراحل مختلف فراهم می کند. این وزن از 200/1 الی 600/1 گرم (متوسط 1400 گرم) تعریف می شود.
وی افزود: مرغ های سبک وزن دارای چربی و استخوان کمتر می باشند و نسبت به مرغ های سنگین وزن برای مصرف کننده به صرفه تر هستند. همچنین مرغ های سبک وزن طعم و مزه ی بهتر دارند و دارای کیفیت گوشت بهتری هستند. علاوه بر آن پرورش مرغ سایز دارای توجیه اقتصادی است چرا که در این روند، مرغ در سن حداکثر 42 روزه کشتار می شود و درنتیجه دوره های جوجه ریزی از 4 دوره در سال به 6-5 دوره رسیده و هزینه های نگهداری و پرورش در مرغداری ها 5 تا 10 درصد کاهش می یابد و در نهایت منجر به افزایش تولید گوشت در واحد سطح و بهبود تبدیل غذایی می گردد.
دکتر حداد زاده مصرف مرغ های سایز (سبک وزن) را به مردم توصیه نمود و تصریح کرد: مصرف کنندگان باید به این آگاهی برسند که هر چه عمر مرغ بیشتر و اندازه ی آن بزرگتر باشد، احتمال بروز بیماری و در نتیجه مصرف دارو و وجود بقایای دارویی در لاشه ی مرغ افزایش می یابد و نیز از ارزش غذایی آن کاسته می شود. در حالی که مصرف مرغ های سبک وزن باعث تضمین سلامت مصرف کنندگان و نیز پویاتر شدن صنعت مرغداری و رونق اقتصاد کشور خواهد شد.
نظر شما