کرمان - رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: دولت یک میلیون و ۳۹۶ هزار ریال به افرادی که در کلاس های نهضت سوادآموزی شرکت کنند، پاداش می دهد.

دولت به سواد آموزان  یک میلیون و ۳۹۶ هزار ریال پاداش می دهد

به گزارش خبر نگار قدس آنلاین، عصر دوشنبه علی باقرزاده در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی جنوب و شرق استان کرمان افزود:  بر این اساس تاکنون ۳۰ هزار نفر این پاداش را دریافت کرده اند و ۳۰ هزار نفر دیگر هم تا پایان سال دریافت خواهند کرد.

وی ادامه داد: برای ترویج سواد آموزی میان مردم، دولت بر آن شده با اعمال سیاست های تشویقی و تنبیهی افراد را به سمت با سواد شدن بکشاند تا از میزان بی‌سوادی در ایران کاسته شود.

وی گفت: امروزه انسانها باید در توسعه جوامع محلی و آبادانی ملی کشور مشارکت داشته باشند و در اسناد یونسکو این نقش فراتر رفته و باید افراد در توسعه جهانی هم سهیم شوند و به شهروندانی پاسخگو، مسئول و نقش آفرین تبدیل شوند که در سایه دانش و سواد ممکن می شود.

باقر زاده خاطرنشان کرد: مهمترین مزیت های سواد آموزی آن است که موجب کاهش فقر، استقلال افراد و افزایش سلامت فرد و جامعه می شود و ظرفیت افراد برای پذیرش مسئولیت را نیز بالا می برد.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: برای تمامی شهروندان ایرانی زیر ۵۵ سال یک پوشه الکترونیکی تشکیل شده که تمامی سوابق آموزشی این افراد از ابتدایی تا دانشگاه در آن موجود است.

وی اظهار کرد: از حدود ۶۰ میلیون نفری که در گروه سنی بین هشت تا ۵۵ سال قرار دارند، پرونده الکترونیکی ۵۶ میلیون نفر مشخص شده است و فقط با ارائه کد ملی شخص تمامی سوابق آموزشی افراد مشخص می شود.

باقرزاده گفت: معیار این سازمان برای باسوادی و بی سوادی، آمارهای ارائه شده نیست و فقط سوابق تحصیلی افراد را در نظر می گیریم.

وی افزود: با تشکیل این پرونده الکترونیکی، از ثبت نام کاذب جلوگیری می شود چرا که ابتدا افراد توسط سازمان ثبت احوال شناسایی و بعد توسط معیارهای ما پذیرش می شوند.

وی اظهار کرد: فعالیت های سواد آموزی  کاملا برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار می شود و افرادی که مایل به فعالیت در این حوزه هستند، می توانند فعالیت خود را شروع کنند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: طبق راهبرد برون سپاری فعالیت های سواد آموزی تاکنون ۷۰ هزار فرصت شغلی جدید در کشور ایجاد شده است.

وی همچنین به اجرای  طرح خواندن با خانواده در کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح هر دانش آموز یک کتاب را هدیه می گیرد و با خانواده می خواند که این طرح جوایز بین المللی زیادی را دریافت کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این نشست گفت: در حال حاضر ۲۵ هزار و ۹۶۰ نفر بی سواد در دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم در استان مشغول سواد آموزی هستند.

حسن بیگی گفت: اولویت اداره کل آموزش و پرورش در حوزه سوادآموزی در دو بخش انسداد بی سوادی و شتاب بخشی سوادآموزی است و امیدواریم با همکاری سایر نهادها این شاخص ها را بهبود دهیم.

وی در مورد ترک کنندگان از تحصیل در استان کرمان گفت: با هماهنگی که با اداره ثبت احوال داشتیم اتصالی را بین آمارهای سامانه ثبت احوال و ثبت نام دانش‌آموزان برقرار کردیم بدین صورت افرادی که در مدارس ثبت نام نکرده‌اند، فهرست اسامی آنان تهیه و به ادارات آموزش و پرورش فرستاده می‌شود.

وی ادامه داد: ترک از تحصیل در مقاطع ابتدایی هیچ گونه توجیهی ندارد چرا که تمامی امکانات در این مقطع برای ادامه تحصیل فراهم شده است هرچند در حوزه متوسطه اشکالاتی وجود دارد که با راه اندازی مدارس شبانه روزی و روستا مرکزی زمینه تحصیل برای دانش آموزان این دوره نیز فراهم شده است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.