به گزارش قدس آنلاین، زهرا احمدیپور در جلسه شورای تشکلهای صنایعدستی اظهار داشت: باید در استانهای مختلف حساسیت مدیران نسبت به موضوع صنایعدستی را بیشتر و تحرک معاونان صنایعدستی استانها را افزایش دهیم تا با برنامهریزیهای مختلف بتوانیم شاهد رونق و توسعه صنایعدستی باشیم.
راهاندازی فروشگاههای زنجیرهای صنایعدستی در استانها
معاون رئیسجمهوری با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که میتواند مورد توجه قرار گیرد راهاندازی فروشگاههای صنایعدستی در شهرها و استانهای مختلف است گفت: در کنار راهاندازی فروشگاهها و بازارچههای زنجیرهای صنایعدستی در استانها میتوانیم در تهران نیز نمایشگاهی از صنایعدستی 31 استان را داشته باشیم.
گستره فعالیتهای سازمان میراث فرهنگی خانه تکتک ایرانیان است
احمدیپور اظهار داشت: گستره سازمانی فعالیتهای سازمان محدود به حوزه جغرافیایی خاصی نیست و وقتی در جلساتی اینگونه شما هنرمندان صنایعدستی شرکت میکنید نشان میدهد گستره فعالیتهای این سازمان خانه تکتک ایرانیان است.
احمدیپور در بخش دیگری از صحبتهای خود به گفتمان اعتدال و صلح اشاره کرد و افزود: امروز بیشتر از هر زمان دیگری به صلح، گفتوگو و تعامل نیاز داریم چراکه افراطیگری مسیر مناسبی برای دستیابی به اهداف مدنظر نیست و در این میان سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری که بنیانش فرهنگی است بیشتر به این گفتمان نیاز دارد.
کمک به بهبود روابط از طریق فرهنگ
وی گفت: اگر کشورها در روابط سیاسی خود دچار مشکل میشوند منفذی که میتواند به رفع این مشکل و بهبود روابط کمک کند حوزه فرهنگی است و اعتقاد دارم اگر بخواهیم روابط سیاسی را از نو شروع کنیم از طریق روابط فرهنگی میسر است چراکه سازوکار روابط سیاسی سخت و غیرقابل انعطاف است.
وی افزود: دستگاههای متولی فرهنگ بهخوبی میتوانند به تلطیف فضا و تصویرسازی مناسب کمک کنند و با توجه به تنوع فرهنگی که ما در ایران داریم میتوان از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ادامه داد: با تنوع فرهنگی که داریم سالهای سال است بدون هیچ چالشی در کنار هم در سپر سیاسی ایران زندگی میکنیم.
وی گفت: بنابراین همه باید کمک کنیم تا این فضا درست شود و به سمت گفتوگو و عامل فرهنگ حرکت کنیم.
صیانت از میراث عظیمی که به ما رسیده است
احمدیپور اضافه کرد: این رسالتی است که در سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نه با نگاه سازمانی و ساختاری بلکه با نگاه فراسازمانی که گسترهاش کل ایران را در برمیگیرد وجود دارد و باید از آن استفاده کنیم.
معاون رئیسجمهوری در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه گستره فعالیتهای سازمان میراث فرهنگی خانه تکتک ایرانیان است گفت: باید فکر کنیم که با اینهمه مخاطب متنوع چگونه میشود از آنچه متولی آن هستیم صیانت کنیم و از بخش اعظمی از میراثی که به ما رسیده است و باید برای نسلهای آینده ادامه داشته باشد حفاظت کنیم.
تشکلها، ظرفیت پنهان غیردولتی
احمدیپور در ادامه با بیان اینکه هنرمندان صنایعدستی، تشکلها و انجمنها در حقیقت ظرفیتهای پنهان غیردولتی هستند، گفت: یکی از موضوعاتی که به دنبال آن هستیم برونسپاری کارها است. حاکمیت نمیتواند هم مجری باشد هم نظارت کند و هم تسهیلگری کارها را بر عهده داشته باشد بنابراین کارها را باید به ظرفیتهای پنهان غیردولتی یعنی تشکلها واگذار کرد.
وی افزود: وجود تشکلها یک ظرفیت در کنار سازمان است که میتواند به ما کمک کند و درخواست من از تشکلهای صنایعدستی این است که مطالبات و مسائلی را که باید پیگیری شود و در قابل یک برنامه ارائه کنند تا در سازمان پیگیری و اجرا کنیم.
احمدیپور در ادامه گفت: یکی از ظرفیتهای مهمی که در اختیار داریم شورای عالی میراث فرهنگی است که این شورا ظرفیت قانونگذاری دارد، بنابراین میتوانیم مسائلی را که نیاز به تبدیلشدن به قانون داشته باشد از طریق این شورا پیجویی کنیم.
ارتحال آیتالله هاشمی رفسنجانی دومین ضایعه بزرگ بعد از انقلاب
معاون رئیسجمهوری همچنین در بخش دیگری از صحبتهای خود با تسلیت ارتحال آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت: بعد از رحلت امام خمینی (ره)، رحلت آیتالله هاشمی سختترین ضایعه بعد از انقلاب است.
منبع: تسنیم
۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۹
کد خبر: 491885
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری با بیان اینکه صنایعدستی نگاه مثبت دولت را به همراه دارد، گفت: تمرکز اقتصاد مقاومتی روی صنایع کوچک از جمله صنایع دستی است.
نظر شما