تحولات منطقه

همدان- مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در مورد پرونده مرگ دانش‌آموز تویسرکانی در مدرسه به دلیل برق‌گرفتگی، گفت: کارگاه این مدرسه ایمن بوده است اما با متخلف برخورد جدی می‌شود.

فوت دانش‌آموز تویسرکانی به دلیل برق‌گرفتگی را پیگیری می کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی خزاعی ظهر یکشنبه در شورای آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به فوت دانش‌آموز تویسرکانی به دلیل برق‌گرفتگی در آزمایشگاه هنرستان اظهار داشت: از ابتدای وقوع حادثه پیگیر مسأله در مدرسه و بیمارستان بودیم و با شرکت در مراسم تشییع این دانش‌آموز از خانواده وی دلجویی به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر پرونده‌ای در این زمینه در دادگستری تشکیل شده و این سازمان به عنوان مدعی‌العموم وارد کار شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: برخی افراد همواره به جای حل مشکل دنبال ایجاد مسئله هستند و با پیش‌داوری یکسری از مسائل را به اذهان عمومی منتقل می‌کنند که بعد از کشف حقیقت ایجاد اعتماد دوباره سخت است.

وی با تأکید بر اینکه کارگاه این هنرستان ایمن بوده است، گفت: دادگستری در حال بررسی موضوع است و اگر تخلفی انجام گرفته باشد با متخلف برخورد خواهد شد.

خزاعی در بخش دیگری از آمادگی ستاد اسکان فرهنگیان همدان در ایام تعطیلات نوروزی خبر داد و عنوان کرد: ۱۶۰ فضای آموزشی اعم از خانه معلم، اردوگاه‌ها و مدارس با یک هزار و ۲۰۰ کلاس و ظرفیت اسکان هر پنج نفر در یک اتاق برای اسکان میهمانان نوروزی در استان همدان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام گرفته، امکانات و تجهیزات اتاق‌ها نسبت به سال گذشته ارتقا یافته و امسال کلاس‌های نوع «ج» نخواهیم داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه ثبت نام اینترنتی اسکان نوروزی فرهنگیان از پنجم اسفندماه آغاز خواهد شد، بیان کرد: از ۲۵ اسفند تا ۱۲ فروردین پذیرای فرهنگیان هستیم و از پنجم اسنفد ماه نیز رزرو اینترنتی انجام می‌شود.

وی همچنین از جذب معلمان همراه با کوچ عشایر خبر داد و گفت: در حال پیگیری برای جذب نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان هستیم تا سهمیه‌ای به عشایر اختصاص داده شود در راستای انسداد مبادی بی‌سوادی اقدام شود.

خزاعی با بیان اینکه امسال تاکنون سهمیه‌ای برای جذب سرباز معلم به استان همدان داده نشده است، عنوان کرد: به دلیل عدم تأمین اعتبار مورد نیاز نتوانسته‌ایم در زمینه بکارگیری معلم مورد نیاز عشایر به صورت حق‌التدریس اقدام کنیم.

وی تصریح کرد: اکنون معلم حق‌التدریس با هشت کلاس عشایری با ۳۷۷ ساعت درسی در استان ایلام در حال اجرا است و البته کتب درسی برای دانش‌آموزان عشایری تأمین و توزیع شده اما در زمینه بیمه دانش‌آموزان عشایری با مشکل مواجه هستیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha