تحولات لبنان و فلسطین

مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد گفت:یکی از فاکتورهای مهم در بخش کشاورزی موضوع مدیریت آب است که سال گذشته در بحث تجمیع چاه‌های کشاورزی و لوله‌گذاری اقدامات موثری انجام شد که در همین راستا بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی باغات شهرستان را تحت پوشش قرار دادیم.

 ۳هزار هکتار از اراضی باغات خلیل آباد مجهز به سیستم آبیاری نوین شدند

 مجید طاهرپور در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهار کرد: جهاد کشاورزی به عنوان یکی از ارکان امنیت غذایی در سطح جامعه همه ساله در جهت تامین امنیت غذایی شهروندان تلاش می کند.
وی با بیان اینکه در سطح شهرستان ۱۷ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی داریم افزود: از این میزان ۱۶ هزار هکتار در بحث باغات می باشد که عمده ترین محصول این شهرستان انگور، پسته و انار و زعفران است .
مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد با اشاره به اینکه ۶ هزار هکتار باغات انگور در خلیل آباد داریم بیان کرد: یکی از مهم ترین محصولات کشاورزی شهرستان انگور است که سالانه ۱۸۰ هزار تن تولید داریم.
طاهرپور با بیان اینکه سالانه ۳۰ هزار تن تولید کشمش داریم گفت: یکی از دغدغه های کشاورزان شهرستان عدم وجود کارخانجات صنایع تبدیلی و تکمیلی است که  امسال به جد پیگیر هستیم حداقل دو کارخانه صنایع تبدیلی و تکمیلی  در  دو بخش مرکزی و ششطراز شهرستان راه اندازی کنیم.
وی با بیان اینکه در جهت ارتقاء دانش کشاورزی کشاورزان منطقه کلاس های آموزشی بسیار خوبی برگزار کرده ایم گفت: سال گذشته در کل سطوح باغات پسته به میزان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان صرفه‌جویی در مصرف سموم شیمیایی شده است.
طاهرپور از اتمام ساخت ۱۵ واحد گلخانه در مجتمع گلخانه ای شهر کندر خبر داد و گفت: تا کنون در سطح شهرستان به میزان ۳ هکتار کشت گلخانه ای اجرا شده است که بنا داریم امسال به ۷ هکتار نیز افزایش بدهیم.
مدیر جهاد کشاورزی خلیل آباد از پرداخت ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در بخش کشاورزی خلیل آباد خبر داد و افزود:در حوزه اشتغال روستایی میزان ۱۱ میلیارد تومان به ۱۷۱ طرح کشاورزی اختصاص پیدا کرد که نقش مهمی در گسترش بخش کشاورزی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام کشاورزی شهرستان داشت.
وی همچنین به سیل اخیر در منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به جاری شدن سیل در منطقه در ارزیابی که از سطح باغات و اراضی کشاورزی شهرستان خلیل آباد صورت گرفت، درمجموع به باغات پسته، انگور، انار و زعفران و همچنین اراضی گندم ، جو و زیره بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان خسارت وارد شده است که مکاتبه آن به استان و ستاد بحران اعلام کرده ایم و پیگیر جبران خسارت برای کشاورزان منطقه نیز هستیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.