تحولات لبنان و فلسطین

سازمان هنری رسانه‌ای اوج در ادامه حمایت از سینمای مطالبه‌گر و کنش‌مند عرضه اینترنتی ۵ مستند مطالبه‌گر مهم سال‌های اخیر را در دستور کار قرار داد.

«اوج» ۵ مستند مطالبه‎‌گر را اینترنتی عرضه کرد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، پس از عرضه اینترنتی فیلم سینمایی مطالبه‌گر «خروج»، سازمان اوج با عرضه ۵ مستند مطالبه‌گر مهم سال‌های اخیر تصمیم به تداوم اکران فیلم‌های مطالبه‌گر در فضای پلت‌فرم‌های اینترنتی عرضه فیلم گرفت.

بر این اساس، «شورش علیه سازندگی» به کارگردانی مصطفی شوقی، «نان گزیده‌ها» به کارگردانی محمدرضا حاج محمدحسینی، «خفه خون» به کارگردانی تورج کلانتری، «تلکه» به کارگردانی مسعود کارگر و «دریابست» به کارگردانی محمود شهبازی ۵ مستند مطالبه‌گر مهم سال‌های اخیر هستند که هم‌اکنون بصورت اینترنتی عرضه شده‌اند.

«شورش علیه سازندگی»

مستند «شورش علیه سازندگی» در واقع به دورانی اشاره دارد که دولت سازندگی بر اساس نیاز زمانه، دست به جراحی بزرگ اقتصادی زد؛ مهم  ترین مساله آن دوران، موضوع آزادسازی قیمت ها بود که در سال های اولیه، پیامدهای مثبتی برای اقتصاد ایران به همراه داشت اما رفته رفته مساله ای که دولت با عنوان «تعدیل اقتصادی» از آن نام می برد به لایه زیرین جامعه و حاشیه، فشار زیادی وارد کرد و باعث شد در شهرهای مشهد و اسلامشهر در دهه ۷۰ شمسی اعتراضات وسیعی شکل گیرد.

 قصه پر غصه کارگران هپکو اراک در «نان گزیده‌ها»

مستند «نان گزیده‌ها» به کارگردانی محمدرضا حاج محمدحسینی اولین روایت تصویری از اعتراضات کارگری اراک است و روایتی از مشکلات کارگرانی که در پی خصوصی شدن کارخانه های بزرگ مثل هپکو از بین رفتند و بحران های اجتماعی و اقتصادی فراوانی به وجود آمد. به نظر می رسد که این اتفاقاتی که برای صنایع ما در حال رخ دادن است خیلی طبیعی نیست.

«خفه خون» و پرده‌برداری از یک تخلف کوچک چند صد میلیاردی!

مستند «خفه خون» به کارگردانی تورج کلانتری روایتی است از پشت صحنه فساد در بعضی از بخش های کشور. در این مستند به بررسی ابعاد مختلف فساد انجام شده در واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی پرداخته شده و یکی از عوامل فساد در واگذاری آلومینیوم المهدی را قدرت خریدار در ایجاد لابی های سنگین معرفی می کند.

«تلکه» و بررسی فساد اداری در فعالیتهای عمرانی و ساختمان سازی

مستند «تلکه» با کارگردانی مسعود کارگر به مبحث جنجالی رشوه پرداخته و تمرکز اصلی خود را به بررسی فساد اداری در فعالیتهای عمرانی و ساختمان سازی قرار داده است.

  نمایش فریاد صیادان ایرانی علیه چینی‌ها در «دریابست»

مستند «دریابست» به کارگردانی محمود شهبازی، به ماجرای حضور کشتی های چینی در خلیج فارس و دریای عمان می پردازد که باعث ایجاد مشکلات و مسائل فراوانی برای صیادان بومی شده است. «دریابست» اصطلاحی است مختص دریا و اهالی‌اش. زمانی که گونه‌های کمیاب دریایی در خطر هستند، این دستور صادر می‌شود که صیادان در هر ماه تنها چند روز فرصت صید دارند. این کار بیشتر برای حفظ اکوسیستم دریا و به هم نخوردن طبیعت آن است. اما در همین هنگام شائبه‌هایی مطرح می‌شود که کشتی‌های چینی مشغول ماهیگیری بی‌رویه از دریا هستند؛ در حالی که بسیاری از موجودات آبی رو به انقراض‌اند، این کشتی‌ها با اجازه اداره شیلات کف دریا را جارو می‌کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.