به گزارش قدس آنلاین، علیرضا مالک اشرفی با اعلام این خبر بیان کرد: همچنین ممکن است تمام این افراد در نهایت به دلیل مشکلاتی نظیر اینترنت و سایر مسائل، موفق به شرکت در این کلاسها که مجازی هستند، نشده باشند، ما فعلا نمیتوانیم دقیقا بگوییم تعداد شرکتکنندگان چه میزان است و برای اطلاع یافتن از این آمار باید تا پایان دوره کلاسها منتظر ماند، تمام این کلاسها مجازی است و هیچ کلاسی به صورت حضوری برگزار نمیشود.
وی با اشاره به اینکه بین تمام این کلاسها بیشترین استقبال از کلاسهای قرآنی صورت گرفته است، در خصوص هزینه این کلاسها اظهار کرد: هزینه این کلاسها بسیار کم و در حداقل میزان ممکن است. همچنین در مناطق محروم هیچ هزینهای از شرکتکنندگان دریافت نشده است. در مناطق برخودار نیز هزینه دریافتی از دانشآموزان بسیار کم و فقط در حدی است که بخشی از دستمزد استادان پرداخت شود و بخش دیگر توسط خود آموزش و پرورش تامین میشود.
معاون فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: ما در رابطه با نحوه برگزاری این کلاسها تابع ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا هستیم، این ستادها شرط برگزاری کلاسها را سفید بودن مناطق اعلام کردهاند و چون در مشهد و غالب نقاط استان شرایط قرمز است لذا ما نمیتوانیم کلاسها را به صورت حضوری برگزار کنیم و تمام کلاسها به صورت مجازی برگزار میشوند. من فکر میکنم تقریبا در هر خانهای امکانات لازم مانند گوشی و تبلت جهت شرکت در این کلاسها پیدا میشود.
اشرفی ادامه داد: ما در آموزش و پرورش بستر اولیه را آماده کردیم و کلاسها را به صورت مجازی با مدرسین برگزار میکنیم. آماده کردن سایر ملزومات جهت شرکت در این کلاسها به دست خانوادههاست، باتوجه به اینکه شعار ما این بود که هر دانشآموز یک مهارت داشته باشد، خانوادهها نیز باید دانشآموزان را به سمت یادگیری یک مهارت سوق دهند. ما در راستای تحقق این شعار همه بسترها را فراهم کردیم و مابقی به دست خانوادههاست که چهقدر فرزندان خود را در جهت استفاده از این فضا تشویق کنند، در حال حاضر در تمام سطح استان تقریبا ۱۱۰۰ پایگاه در زمینه کلاسهای اوقات فراغت مشغول به فعالیتاند و بیشترین آمار استقبال از این کلاسها به نواحی هفتگانه مشهد مربوط میشود.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما