به گزارش قدس آنلاین، علیرضا زالی روز سه شنبه در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم نامه ستاد ملی کرونا و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در جمع خبرنگاران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۹۰ درصد تردد در اتوبان تهران شمال تقلیل پیدا کرد و در اتوبان تهران - قم و مواصلات جنوبی شهر تهران این میزان به ۷۰ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: هرچه از روز شنبه (اولین روز اعمال محدودیت) جلوتر می رویم با کمک و تلاش نیروی انتظامی نظارت های مناسب تر و پیوسته بر نحوه اجزای این محدودیت ها اعمال می شود و شرایط مطلوب تری را مشاهده می کنیم.
زالی بیان داشت: ۹۰ تیم علاوه بر ۱۵۰ تیم قبلی با محوریت نیروی انتظامی در تهران بر این محدودیت ها نظارت می کنند.
وی تاکید کرد: الان خیلی زود است که تاثیر تغییرات آماری را با اعمال محدودیت ها بیان کنیم.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: هر گونه تغییری در مرگ و میر براثر هرگونه مداخلات مدنی و اجتماعی در برای کاهش یا افزایش مرگ و میر بین یک ماه تا ۴۰ روز زمان می برد.
وی بیان داشت: این زمان در مورد تغییرات تعداد بستری ها به حدود ۳ هفته می رسد و در مورد مراجعان سرپایی هم بین ۱۰ تا ۱۴ روز زمان خواهد برد.
زالی بیان داشت: اولین شاخصی که تغییر خواهد کرد کاهش میزان مراجعات سرپایی خواهد بود.
وی افزود: بررسی اپیدمیولوژیک نشان می دهد کارهایی که در حوزه محله محوری، بیماریابی و تقلیل آثار منطقه ای این بیماری زودتر از ۴۰ روز محقق نخواهد شد، بنابراین با متانت، صبوری و شکیبایی باید به تغییر روند نگاه کرد.
اعمال محدودیتهای کرونایی هفتههای اخیر تهران در حالی ادامه دارد که با تصمیم ستاد ملی کرونا، پروتکلهای جدیتری از ابتدای آذرماه به مدت ۲ هفته در این استان اجرا و محدودیتهایی با هدف به حداقل رساندن «تجمعها» و «ترددها» اعمال می شود. معاون وزیر بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح از اول آذرماه ممنوع است.
وی به تعدای از پیشنهادات به ستاد ملی کرونا اشاره کرد و گفت: دولت و به خصوص مجلس شورای اسلامی که در فصل تدوین بودجه قرار دارند ، به گونه ای تدبیر کنند که امکانات حمایتی در مورد بسیاری از مشاغل که دچار خسران های مستقیم و غیر مستقیم می شوند به صورت شفاف و به هنگام اعمال شود.
زالی افزود: گلایه و شکوه ای که برخی از مشاغل دارند این است که بسته های حمایتی با تاخیر قابل توجهی در اختیار آنان قرار می گیرد.
کارفرمایان انساندوست مورد حمایت قرار گیرند
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: صاحبان زیان دیده براثر کرونا با بوروکراسی های متعدد مواجه هستند و بسیاری از این مشاغل علیرغم همه سختی ها، نیروهای خود را تعدیل نکردند. این مجموعه ها که به دلیل انساندوستی سبب بیکاری پرسنل خود نشده اند، باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.
زالی ادامه داد: موضوعی که الان موجب نگرانی کسب و کارها است، پرداخت اجازه بها و برگشت چک های انان می باشد.
وی گفت: طی نامه ای از ستاد کرونا ملی کرونا درخواست کردیم که این دو هفته مورد حقوقی ویژه برای مراودات تجاری کسب و کار آنان تلقی شود تا برگشت چک، سوء پیشینه را برای این مشاغل به همراه نداشته باشد.
وی بیان داشت: برخی از مشمولان تامین اجتماعی نیازمند حضور در دوایر این مجموعه برای راستی آزمایی آزمایش کرونا هستند که این کار در این شرایط می تواند خطر آفرین باشد برای این کار باید فکر و چاره کرد.
او توضیح داد: اگر فردی بیمار شد یا تست اش مثبت شد برای اینکه کارش را از دست ندهد یا دچار مشکلات سنواتی نشود پیشنهاد ما این است که درخواست ما به تصویب برسد.
زالی افزود: برخی از مجامع باید به صورت حضوری برگزار شوند که امیدواریم ستاد ملی کرونا پیشنهاد ما را در مورد تصویب قرار دهد یعنی برگزاری غیر حضوری از وجاهت قانونی برخوردار باشد.
وی پیشنهاد داد: زمان بسیاری از مجمع ها به سر رسیده و براساس اساسنامه مجامع آنها باید حضوری باشد و آنها نگران استمرار کار خودشان هستند که درخواست کردیم آنان از حالت الکترونیکی و مجازی استفاده کنند.
آیین تفاهم نامه همکاری ستادفرماندهی مدیریت بیماری کرونا در تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ظهر امروز سوم آذرماه با حضور علیرضا زالی فرمانده مدیریت عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلان شهر تهران و حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
نظر شما