تحولات منطقه

۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۷۷۹۰۸۰

مدیرتولید فیلم سینمایی «منصور» با اعلام اینکه علاقه‌مند به تولید «منصور ۲» هستیم، گفت: حذف سکانس هاشمی رفسنجانی درفیلم منصور خودخواسته بود چون نمی‌خواستیم دچار حاشیه شویم.

 «منصور ۲» ساخته می‌شود؟
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی روایتی از زندگی شهید ستاری است که از مدتی قبل روی پرده سینماها رفته و تاکنون به فروش بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است.

این فیلم در بدو اکران دچار حاشیه‌ای مبنی بر حذف سکانس‌های مربوط به مرحوم هاشمی رفسنجانی بود که گفته می‌شد به درخواست خانواده هاشمی بوده است. در این باره جلیل شعبانی - تهیه‌کننده فیلم - هم با اظهار بی‌اطلاعی از این موضوع،  همه چیز را به هماهنگی بین کارگردان و سرمایه‌گذار مرتبط دانست.  

در آن مقطع محسن هاشمی در گفت‌وگویی بیان کرده بود: «به‌طور کلی می‌توان گفت که در این فیلم (منصور) می‌خواستند مقام شهید را بالا برده و عدم حمایت از شهید به آیت‌الله هاشمی نسبت داده می‌شد که این مسئله به هیچ‌وجه صحت نداشت. من به عوامل فیلم عنوان کردم که برخی صحنه‌ها اصلاح شده و واقعیت در آن نمایش داده شود و قرار شد تا دوباره نظر خود را نسبت به آن اعلام کنم.  نظراتم را بعد از مشاهده فیلم ارائه دادم اما در جریان اینکه چه اتفاقی برای فیلم افتاد، نیستم.»

حال از گفته‌های مدیرتولید فیلم این طور برمی‌آید که به جای اصلاح گویا ترجیح بر  حذف سکانس‌های مرتبط با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بوده است.  

مهدی مطهر در برنامه تلویزیونی  «در انتهای الوند» که سه شنبه صبح (۹ آذرماه) از شبکه دوم سیما پخش شد با اشاره به اینکه دومین نفری بوده که به گروه سازنده فیلم «منصور» اضافه شده  اظهار کرده است: بخش هایی از حذفیات اثر خودخواسته بود و ممیزی در کار نبود. فیلم نسبت به نسخه جشنواره فجر ۱۴ دقیقه کوتاه‌تر و ریتم کار بهتر شد.   سکانس معروف شهید ستاری و مرحوم هاشمی رفسنجانی مربوط به برهه‌ای است که توضیح می‌دهد در چه دوره‌ای هستیم اما مجموعه‌ای از دلایل ما را به این نتیجه رساند که این سکانس را حذف کنیم. درواقع کسی ما را مجبور به حذف سکانس‌های مربوط به هاشمی رفسنجانی از فیلم «منصور» نکرد و دوست نداشتیم حاشیه گریبان‌گیر اثر شود.

او در ادامه با بیان اینکه سیاوش سرمدی (کارگردان) قرار بود مستندی را درباره شهید ستاری آماده کند و به حدی متریال درباره این شهید زیاد بود که تصمیم گرفتیم اثر به فیلم سینمایی تبدیل شود، گفته است: درباره خیلی از قهرمانان ملی، مخاطب پس می‌زند زیرا فیلم تبدیل به اثری شعاری می‌شود. این اتفاق دلایل مختلفی دارد و گاهی خانواده‌ها مانع می‌شوند تا چهره‌ای واقعی از قهرمان به تصویر کشیده شود و گاه اجازه داده نمی‌شود تا گروه سازنده اثر را دراماتیزه کند. در پروژه «منصور» اتفاقی نادر افتاد و خانواده شهید ستاری همکاری بسیار خوبی با ما داشتند و بخصوص سورنا ستاری با اثر بسیار همراه بود. او تصمیمی جسورانه گرفت و قبل از جشنواره اثر را ندید و گفت می‌ترسم فیلم را ببینم و درباره آن اعمال نظر کنم.  

مطهر یاداوری کرده است: محسن قصابیان یکی روزهای فیلمبرداری باید لباس غیرنظامی می‌پوشید و آن روز سورنا ستاری به پروژه سر زد. از قصابیان خواستم لباس نظامی را بپوشد و وی پس از پوشیدن لباس، روبروی سورنا قرار گرفت و من شوک و بهت را در چهره وی دیدم چراکه خیلی شبیه پدرش شده بود.

مدیر تولید «منصور» عنوان کرده است: ما نزدیک ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای این اثر در سال ۹۸ هزینه کردیم و سوم اسفند همزمان با آغاز دوره قرنطینه کرونا، فیلمبرداری اثر به پایان رسید.  یک هلی کوپتر که بخواهد بپرد ۱۲ میلیون هزینه دارد که ما این هزینه‌ها را نداشتیم و ارتش پای کار بود. معمولا دو سوم پروژه‌ها، صرف دستمزد بازیگران می‌شود اما به همت کیومرث مرادی و تلاش سیاوش سرمدی با طیف خوبی از بازیگران تئاتری روبرو شدیم.

او همچنین گفته است:‌ علاقه‌مند به تولید «منصور ۲» هستیم و می‌توان به این سمت رفت و ادامه کاراکتر یک قهرمان را تکرار کنیم چون شخصیت منصور ستاری به ما این ظرفیت را می‌دهد.

منبع: ایسنا

انتها ی خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.