به گزارش قدس آنلاین، بهرام عیناللهی روز دوشنبه در گفت و گویی به مناسبت روز پزشک با بیان این مطلب اظهارداشت: بخاطر برداشتن سقف کارانه در صورتی که پزشکان و کادر سلامت به مناطق محروم بروند، میتوانند از درآمد خوبی برخوردار باشند و از طرفی دیگر مردم این مناطق هم میتوانند از خدمات همه متخصصان رشتههای پزشکی بهرهمند باشند.
وی خاطرنشان کرد: با تصمیم جدید، هم دسترسی مردم این مناطق به پزشکان متخصص بهتر میشود و هم درآمد کادر سلامت ارتقا مییابد.
بودجه مانع اصلی اجرا نشدن طرح پزشک خانواده
وزیر بهداشت همچنین درباره آخرین اقدامات طرح پزشک خانواده نیز گفت: در رابطه با طرح پزشک خانواده این وزارتخانه به طور کامل آمادگی اجرای آن را در سراسر کشور دارد.
وی تصریح کرد: اما مانع اصلی که در راستای اجرای طرح پزشک خانواده وجود دارد، بحث بودجه است چون بودجه موردنظر اگر تامین شود ما مشکلی برای اجرای آن نداریم و این طرح هم همانند طرح دارویار در حوزه سازمان و غذا و دارو نیز در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
عیناللهی اظهار داشت: البته اکنون طرح پزشک خانواده در دو استان مازندران و فارس در حال اجراست که وزارت بهداشت برای اجرای این طرح در سراسر کشور بستههایی را آماده کرده است و با تامین منابع مالی آن میتوانیم این طرح را هم اجرا کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشتر گفته بود که طرح پزشک خانواده از جمله طرحهایی است که ۱۸ سال بر روی آن مطالعه صورت گرفته و اجرایی شدن آن نیازمند نهاییسازی پرونده الکترونیک است.
به گزارش ایرنا، کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز درباره اجرای طرح پزشک خانواده گفت: دولت بر اجرای برنامه پزشک خانواده تاکید دارد و به احتمال زیاد از نیمه دوم امسال باید این برنامه را به صورت سراسری اجرا کنیم. حدود ۱۰ سال است که این برنامه در دو استان فارس و مازندران اجرا شده ولی اجرای سراسری آن با موانعی روبرو بوده است.
وی یادآور شد: اجرای پزشک خانواده برای حوزه بیماری های غیرواگیر یک فرصت طلایی است زیرا در تشخیص زودهنگام بیماری ها و برنامه های غربالگری به مدیریت بیماری های غیرواگیر کمک زیادی میکند.
منبع: ایرنا
نظر شما