به گزارش قدس آنلاین، امیراصلان افشار، دیپلمات مشهور دوران پهلوی و آخرین رئیس تشریفات دربار بود. او با ۳۰ سال سابقه حضور در وزارت امور خارجه، کسب مقام سفیر در ایالات متحده آمریکا، آلمان (غربی) و اتریش و تصدی کرسی ریاست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، سابقه بسیاری در وفاداری به محمدرضاشاه داشت. او همراه با شاه از ایران فرار کرد و تا آخر عمرش در فرانسه بود و در نهایت روز ۳۰ بهمنماه ۱۳۹۹ در ۱۰۱ سالگی مُرد.
اعلیحضرت، شخصاً جواهرات را جمع میکردند
او در کتاب «سروها در باد» با اشاره به واپسین روزهای حضور شاه در ایران به تدارک سفر قریبالوقوع خاندان سلطنتی اشاره کرده و میگوید: «۱۰ روز مانده به سفر، به دستور شاه تدارک سفر را دیدیم. اول از همه اثاث ملکه فرح بستهبندی شد و پیش از هر چیز جواهرات ملکه در صندوقهایی که از یک موسسه خارجی خریداری شده و ازنظر امنیتی به آن اطمینان فراوان بود بستهبندی شد...»
وی بدون آن که به میزان این ثروت اشاره کند، ادامه میدهد: «کار ما در دربار نظارت بر بستهبندی اثاث بود. اعلیحضرت و شهبانو صورت اثاثی را که قرار بود با خود ببرند میدادند و من براساس آن سیاهه به خدمتکاران مطمئن دستور میدادم، آنها را دقیقاً بستهبندی کنند.»
این عضو دربار پهلوی ادامه میدهد: «سرانجام روز خداحافظی فرا رسید. وسایل قبلاً در دو هواپیمای بوئینگ قرار گرفته بود. اعلیحضرت شخصاً جواهرات را جمع میکردند و در این کار خانم لوئیز قطبی ندیمه پارمیس علم و لیلی امیرارجمند ایشان را یاری میدادند.»
به گزارش فارس، دو روزنامه آمریکایی و انگلیسی نیویورکتایمز و فایننشال تایمز در افشاگریهای ۴۴ سال اخیر خود به ارقام تکاندهنده دزدی خاندان پهلوی و مدیران ارشد رژیم طاغوت اشاره کردهاند و فقط میزان پولهایی را که آنان با خود بردهاند، بالغ بر ۴۰ میلیارد دلار تخمین زدهاند.روزنامه نیویورکتایمز در دهم ژانویه ۱۹۷۹ با استناد به گفته منابع بانکی جهانی نوشت که مبلغی بین ۲ تا ۴ میلیارد دلار فقط در طول دو سال آخر حکومت پهلوی از سوی خانواده سلطنتی ایران به آمریکا منتقل شده است. روزنامه «فایننشالتایمز» نیز در سال ۱۳۹۱ به بهانه وقوع انقلابهای عربی، میزان داراییهای خارج شده توسط محمدرضا پهلوی را ۳۵ میلیارد دلار اعلام کرد. این در حالی است که ۱۳۰ میلیون دلار نیز توسط هفت مدیر ارشد کشور از ایران خارج شده است.
نظر شما