به گزارش قدس آنلاین، امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (چهارشنبه سوم خرداد) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اقدام اخیر ناوگروه ۸۶ گفت: این اقدام افتخارآفرین در روزهای گذشته بازتاب گستردهای داشت که این موفقیت بزرگ را به مجموعه نیروهای مسلح تبریک میگوئیم.
وی افزود: ناوشکن دنا ثمره تلاش دانشمندان ما در عرصه صنعت دفاعی بود. دستاوردهایی که در حوزه صنعت دفاعی داریم را امروز میتوانیم مورد آزمون قرار دهیم. با توجه به شرایط جغرافیایی کشور و شجاعت نیروهای مسلح شرایط خوبی برای آزمایش دستاوردها نیز در اختیار داریم. هر دستاوردی که در کشور تولید میشود تا تست نشود به خوبی قابلیت خود را نشان نمیدهد.
امیر آشتیانی تاکید کرد: ناوشکن دنا نیز با این ماموریت خود نشان داد قابلیتهای زیادی در تسلیح و انجام عملیات سطحی، زیر سطحی، هوایی، گشت دریایی، انعطاف پذیری در دریانوری سخت دارد و اینها حاکی از آن است که عزیزان ما در صنعت دفاعی از آمادگی کامل برخوردارند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا سفرهایی مانند سفر ناوگروه ۸۶ در آینده تکرار می شود، اظهار کرد: نیروی دریایی راهبردی یعنی همین که باید در اقیانوس ها و مجموعه کشورهایی که بخشهای ساحلی دارند در رفت و آمد و ارتباط باشند.
وزیر دفاع درباره دستاوردهای جدید صنعت دفاعی کشور تصریح کرد: ما چند رونمایی داریم که در آینده نزدیک و با توجه به نوع تهدیداتی که داریم اعلام میشود.
امیر آشتیانی درباره وام پنج میلیونی که قرار بود از سال ۹۷ به سربازان متاهل پرداخت شود اما این کار تاکنون انجام نشده است، گفت: هر چیزی که ستاد کل نیروهای مسلح تصویب کرده در زمانبندی خود اجرا خواهد شد.
وزیر دفاع درباره شایعاتی که مبنی بر همکاری ایران با روسیه در ساخت ناوشکنها مطرح شده است، گفت: برخی خبرها هست که پایه و اساسی ندارد، ارتباط ما با روسیه مثل سایر کشورها راهبردی است و در بخشهای مختلف از جمله در حوزه تسلیحات و تجهیزات نظامی و نیز بخش خصوصی این همکاری را داریم. آنچه خودمان تولید می کنیم مثل هواپیما و ناوشکن کمتر سراغ کشورها می رویم اما ممکن است از دانش آنها در برخی مشکلات در روند تحقیقات استفاده کنیم.
امیر آشتیانی خاطرنشان کرد: ما الان در همه حوزهها قدرت تمام عیار هستیم و این واقعیت است و شعار نیست و دنیا هم این را می داند. وقتی آمریکا از توانمندی پهپادی ایران تعریف میکند، نشان می دهد که ایران در فناوریهای نو کارهای بزرگی را دنبال کرده و به قابلیتهای بالایی رسیده است. مثلا در پدافند غیرعامل کارهای بزرگی کردیم ولی چون این مباحث محرمانه است نمیتوانیم جزئیات آنها را عنوان کنیم.
نظر شما