به گزارش قدس آنلاین، طی آیینی امروز همزمان با تهران و استانهای کرمان، خراسان رضوی و کرمانشاه، در مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رشت آیین قصهگویی ایرانی میراث معنوی (ناملموس) ملی شناخته شد.
این آیین گامی درجهت پاسداشت حرکتهای سازنده کانون، پیشگامی درحرکتهای فرهنگی و برگزاری بیستچهار دوره از جشنواره قصهگویی بود و همراهی جمعی از مفاخر و پیشکسوتان رابههمراه داشت.
کانون، دریچه ورود به دنیای تازه است
محمد جلائی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه ورود به کانون، گشودن دریچهای به دنیای تازهای است، اظهار کرد: بخش مهمی از شخصیت امروز خود را محصول حضور در کانون و ثمره همنشینی با مربیان و اعضای این مجموعهمیدانم.
وی با بیان اینکه معصومین(ع)، معلمان و مربیان، پدران و مادران ثانی انسان به شمارمیروند، افزود: حضور در آیین ثبت قصهگویی ایرانی در گیلان، ادای دین و قدرشناسی از پدران و مادران معنوی است که نقشی تاثیرگذار در تربیت فرزتدان ایران اسلامیداشته و دارند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری گیلان با اذعان به اینکه ابزارهای تربیتی کانون در توفیق این نهاد فرهنگی تاثیرگذار است، تصریح کرد: بهرهگیری از فعالیتهای کتابمحور چون قصهگویی، نقش بهسزایی در رشد فرهنگی جامعه و بالندگی کودکان و نوجوانان دارد و چنانچه بخواهیم به پویایی فرهنگ ایران اسلامیکمککنیم، ضرورتدارد حمایت از کانون در دستورکار قرارگیرد.
رونمایی از سندملی قصهگویی ایرانی، تجلیل از قصهگویان و مروجان عرصه قصه و قصهگویی نیز از دیگر برنامههای آیین ثبت ملی جشنواره قصهگویی در استان گیلان بود و درپایان نیز کیک منقش به تصویر این آیین، شیرینیبخش کامهای دوستداران هنر قصهگوییشد.
پایان پیام/۳۳۸۹
نظر شما