به گزارش قدس آنلاین، مهدی دوستی در این دیدار بیان کرد: این دیدار به منظور ارائه گزارش و شنیدن توصیهها، دغدغهها و خواستههای نماینده محترم ولی فقیه در استان از دولت سیزدهم در استان هرمزگان برگزار شد.
وی افزود: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت، گامهای مهمی در راستای توسعه متوازن و گسترش عدالت در مناطق مختلف استان برداشته و در همه حوزههایی که نیاز به کار و فعالیت بود، تلاشهای خوبی صورت گرفت.
استاندار هرمزگان اظهار کرد: هرمزگان پایتخت اقتصاد دریا محور است و بر همین مبنا برنامهریزی جامعی برای بهره بردن از ظرفیت دریا در حال انجام است، دولت سیزدهم اهتمام ویژهای بر صدور مجوز صیادی به فعالان این حوزه و ساماندهی صیادان داشته تا بتوان بخشی از اشتغال مورد نیاز استان را از این طریق تامین کرد.
وی تصریح کرد: در حوزه صیادان سنتی فاقد مجوز استان مطابق آخرین آمار برای ۷۸۰۰ نفر از افراد مجوز صادر شده و هویت دار شدهاند، با این مجوز تقریبا مشکل حدود ۲۲ هزار نفر حل شده است، در حوزه شیلاتی اقدامات دیگری نظیر برق دار کردن مزارع، پرورش ماهی در قفس، زیستگاه مصنوعی و اقدامات مهم دیگری انجام شده که میتواند به حوزه شیلاتی کمک کند.
نماینده عالی دولت در هرمزگان اضافه کرد: در حوزه اشتغال گامهای خوبی برداشته شد در سال ۱۴۰۱ استان متعهد به ایجاد حدود ۳۸ هزار شغل بود اما خوشبختانه توانستیم حدود ۵۱ هزار شغل با کد ملی منحصر بفرد و با قابلیت راستی آزمایی ایجاد کنیم که نشانگر اجرای ۱۳۰ درصدی تعهد است و به نسبت سال ۱۴۰۰ رشدی دو برابری شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه میان تولید شغل و نرخ بیکاری استان تناقض وجود دارد اظهار داشت: استان هرمزگان توانایی زیادی در حوزه تولید شغل دارد و تلاش داریم با دو راهبرد اساسی یعنی برگزاری آزمون شفاف و دایر کردن هنرستانهای مهارتی و تخصصی، نیروهای بومی توانمند و متخصص را در صنایع استان جذب کنیم.
استاندار هرمزگان ادامه داد: در حوزه راهسازی روستایی یک تصمیم مهم گرفته شده، در سطح استان ۱۵۵ روستا محصور بودند و راه دسترسی مناسبی نداشتند که در مجموع بالغ بر ۴۰۰ کیلومتر راهسازی نیاز داشت برای این منظور طی یک اقدام میخواهیم با ۲۰۰۰ روز کار دستگاه راهسازی، عملیات خاکی را آغاز و سپس با مالچ پاشی مشکل فعلی را کوچک و در اقدام بعدی مشکل را ریشهای حل کنیم.
وی بیان کرد: در سطح استان ۹۷۱ هزار نفر با تنش آبی مواجه هستند که با مجموعه اقدامات انجام شده و تلاشهای صورت گرفته و تامین اعتبار ۲۵۰۰ میلیاردی، قرار است تا پایان سال مشکل آبی ۱۶۰ روستا و چهار شهر حل شود، در حوزه آبرسانی در بخش آبشیرین کنها هم رشد ۴۱ درصدی داشتیم و قرار است در سفر رئیس جمهور هم یک بخش دیگر به آبشیرین کنها افزوده شود.
دوستی خاطرنشان کرد: در حوزه مسکن هم در سطح استان گامهای خوبی برداشته شده و در حال انجام فرآیند تخصیص زمین و ساخت و ساز طرح نهضت ملی مسکن هستیم.
وی عنوان کرد: برای شهرستان ابوموسی هم شرط فرم جیم را حذف کردیم و هر ایرانی میتواند یک خانه در ابوموسی داشته باشد، به هر فرد در قطعات ۳۰۰ متری زمین تخصیص مییابد و تسهیلات مسکن نیز داده خواهد شد.
نظر شما