مرتضی مجاهدی در مصاحبه با برنامه «روزنه» رادیو گفت وگو افزود: مکاتبات و اقدامات اولیه برای این موضوع انجام شده و در آینده خیلی نزدیک این سه نوع خدمت به پزشکان معرفی میشود و شورای عالی بیمه هم مصوبه نهایی آن را برای تعیین موضوع این سه خدمت خواهد گذراند البته موضوع این سه خدمت مشخص شده اما با دانشگاهها در حال مکاتبه هستیم تا بر اساس نظر دانشگاهها و بیشترین کاربرد برای مردم کشورمان باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه خدمات طب ایرانی با برخی اقدامات و خدمات طب رایج به ویژه در بخش مشاوره و توصیههای مرتبط با سبک زندگی متفاوت است گفت: قرار است بخشی از داروهای گیاهی نیز در آینده تحت پوشش بیمه قرار گیرد.
این متخصص طب ایرانی اظهار کرد: اگر توصیهها و پکیجهای درمانی و خدمات بالینی طب ایرانی وارد نظام سلامت شوند و تحت پوشش بیمه قرار گیرند بار هزینهای بخش سلامت مردم کاهش پیدا خواهد کرد و مشخص میشود که باید یک عزم و ارائه جدی شکل بگیرد تا پزشکان و مردم بهتر از این خدمات استفاده کنند.
وی افزود: خدمات طب ایرانی از ویزیت و مشاوره گرفته تا خدمات درمانی و تجویز داروهای گیاهی و توصیههای سبک زندگی به هر اندازه که نظام مندتر وارد نظام خدمات بهداشتی و درمانی کشور و در قالب پوشش بیمهای ارائه شوند مسلماً هم بحث مداخلات غیرقانونی درمانی کم توان تر خواهد شد و هم بین متخصصان طب ایرانی و پزشکان عمومی تفکیک خوبی رخ خواهد داد.
مجاهدی با انتقاد از اینکه روال این برنامه ریزی و ساماندهی خیلی کندتر از انتظارات اسناد بالادستی است اظهار کرد: امیدوایم این روال با همت مدیران در معاونتهای مختلف وزارت بهداشت و سازمانهای بیمه گر تسریع شود.
نظر شما