به گزارش قدس آنلاین، این یورش بهقدری سنگین بود که از سوی گوترش خشونتآمیزترین اقدام تلآویو در کرانه باختری اعلام شد.
یکی از اقدامات فلسطینیان در پاسخ به جنایات غزه، عملیات کدومیم بود که در آن یک جوان فلسطینی از اهالی رامالله عصر روز پنجشنبه ۶ جولای، در نزدیکی یک شهرک صهیونیستنشین در کرانه باختری، یک نظامی صهیونیست را کشت و یک نظامی دیگر را زخمی کرد.
نام وی «احمد یاسین هلال غیظان» بود که شهادتش بار دیگر یاد و خاطره شیخ احمد یاسین، بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی حماس و رئیس مجمع اسلامی غزه را زنده کرد.
«احمد یاسین هلال غیظان» مجری عملیات استشهادی کدومیم بود. پس از عملیات این جوان فلسطینی، کتائب عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس ضمن برعهده گرفتن مسئولیت آن در بیانیهای اعلام کرد: از این عملیات که در چارچوب پاسخ مستمر به تجاوزات رژیم اشغالگر و جنایات مداوم آن در فلسطین انجام میشود، قدردانی میکنیم. کتائب القسام خطاب به «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی نیز گفته است «نزدیک است القسام در خانه تو را بزند».
الجزیره در گزارش خود آورده است مرد جوان فلسطینی «احمد یاسین» که نام بنیانگذار جنبش حماس، شیخ احمد یاسین را یدک میکشد، چندان دور از این جنبش نبود.
پدرش در شهر قبیا به عنوان یکی از نیروهای معروف آن جنبش شناخته میشد و در گذشته چندین بار به دلیل وابستگیاش به حماس دستگیر شد.
عمه او که مادر شهید «معتز الخواجا» مجری عملیات استشهادی خیابان دیزنگوف تلآویو در ماه مارس گذشته است، در مصاحبه با الجزیره میگوید احمد یاسین یکی از نزدیکترین دوستان پسرش و همچون برادر او بوده و همیشه به دیدار او میآمده؛ این نزدیکی عاطفی سبب شده احمد پس از شهادت معتز بسیار تحت تأثیر قرار گیرد.
منابع فلسطینی گزارش دادند گردانهای شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس با انتشار پیامی هشدارآمیز ضد اسموتریچ، وزیر دارایی تندرو کابینه بنیامین نتانیاهو را تهدید به مرگ کردند. اسموتریچ از ساکنان شهرک کدومیم است. در ادامه این بیانیه آمده است: مقاومت با استعانت از امداد الهی، خود را برای مواجهه با اشغالگران روزبهروز آمادهتر میکند و هر کس ضد ملت ما تحریک به قتل و خشونت کند، نصیبش مرگ، وحشت و شکست خواهد بود.
شیخ احمد یاسین که بود؟
شیخ احمد یاسین، مؤسس جنبش مقاومت اسلامی؛ حماس در غزه بود که ۱۴ دسامبر ۱۹۸۷ در آغاز انتفاضه اول ۱۹۸۷(۱۹۹۲) اعلام موجودیت کرد. وی از جوانی بر اثر یک حادثه فلج شد، اما این مسئله در اراده او برای مبارزه تأثیری نگذاشت.
وی در تبادل میان اسرای فلسطینی و رژیم صهیونیستی با افرادی که در ترور خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس نقش داشتند مبادله شد و سرانجام روز دوشنبه، ۲۲مارس سال ۲۰۰۴، پس از اقامه نماز صبح در حال خروج از مسجد مورد اصابت بالگردهای رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید.
خبرنگار: محیاسادات قریشی
نظر شما