به گزارش قدس خراسان، احمدرضا کشتگر اظهار کرد: آخرین نرخنامه اتحادیه نانوایان مشهد مربوط به سال ۱۴۰۰ است و با توجه به افزایش هزینههای تولید نان از جمله دستمزد و بیمه کارگر، نرخ خمیر مایه، اجاره مغازه و بسیاری از هزینههای جانبی، نرخ تمام شده تولید نان نیز افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد با بیان اینکه نرخ های جدید به طور متوسط با نرخ نامه قبلی حدود ۴۰ درصد افزایش دارد، گفت: این نرخ نامه یک ترمیم نسبت به نرخ نامه قبلی است، هزینههای واقعی تولید نان بیشتر از این میزان است.
وی تعداد نانواییهای یارانهای و نیمه یارانهای دارای پروانه کسب این شهر را ۲ هزار و ۳۰۰ واحد ذکر کرد و گفت: تعداد واحدهای نانوایی آزادپز در مشهد بیش از ۱۰۰ مورد است که بزودی نرخنامه آنها نیز با مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان ابلاغ میشود.
نظر شما