به گزارش قدس آنلاین، مجید رستگار کارگردان این مستند با روایتی متفاوت و ترکیب آرشیو، کلاژ موشن و بازسازی با این ساختار فرمی جذاب و مناسب به روایت قصه زندگی مردی پرداخته که آلمان در هم شکسته، ورشکسته و فرو پاشیده بعد جنگ جهانی اول در میانه قرن بیستم را در چند سال نجات میدهد و تبدیل به یکی از مهمترین قطبهای اقتصادی جهان میکند؛ آلمانی که بعد از جنگ جهانی اول باید به اندازه تمام ذخایر طلای دنیا به کشورهایی که مورد تهاجم قرار داده بود غرامت پرداخت میکرد.
شرایط فقر و تورم بهشدت بحرانی شده و تحریم ها شرایط را سختتر کرده بود و این باعث بیارزشتر شدن مارک در برابر دلار بود تا جایی که برای خرید یک نان باید یک سبد پول به مغازه دار پرداخت میشد.
این همه ماجرا نبود و با به قدرت رسیدن نازیها اتفاقاتی برای آلمان رخ میدهد که این مستند به نقاط جذاب آن میپردازد در آن وانفسا و اوج گیری نازیها در آلمان ورشکسته، در ایران هم تغییرات مهمی در حال شکلگیری است.
این تغییرات در نهایت چند سال بعد باعث روی کار آمدن محمد مصدق و یارانش شد که به دنبال فردی مناسب بودند تا با کمک او اقتصاد کشورشان را متحول کنند که با یالمارشاخت تماس میگیرند اما اینجا هم دستان پشت پرده داخلی و خارجی میخواهند این اتفاق رخ ندهد که این دو قصه موازی و چالشهای پیش روی آنها همان چیزی است که در مستند «مردی با کیف قرمز» شاهد آن هستیم.
مستند داستانی مردی با کیف قرمز، قصه یالمارشاخت آلمانی است که ما را به دهههای ۳۰ تا ۵۰ میلادی و ۲۰ و ۳۰ شمسی در آلمان و ایران میبرد.
این مستند داستانی ۷۰ دقیقه ای قرار است برای نخستین بار در جشنواره فیلم عمار روز یکشنبه ۲۴ دیماه ۱۴۰۲ در سینما فلسطین سالن ۱ رونمایی و مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
نظر شما