تصویر مرگ، آوارهگی و کشتار مردم بی گناه فلسطین، توسط صهیونیست ها طی سالیان متمادی، انگار دیگر به قابی عادی برای ما بدل شده است. در میان ناتوانی و سکوت کشورها و سازمان های جهانی و بی تفاوتی ما انسان های سرگشته غرق در فضای مجازی، ماشین کشتار اسرائیلی در فضای واقعی هر روز در حال رغم زدن فاجعه تازه ای است؛ کشت و کشتاری که گستردگی آن آدم را انگشت به دهان می گذارد.
جنایات اشغالگران در جنگ اخیر غزه البته به اوج خود رسیده و آنها را بیش از پیش رسوا کرده است. اما پنج شنبه در ۱۴۶ روز جنگ، اتفاقی افتاد که بی تفاوتی نسبت به آن خیانت در حق بشریت است؛ کشتار شهروندان بی گناهی فلسطینی که تنها جرم آنها این بود که در صف دریافت کمی غذا ایستاده بودند هلوکاست واقعی آن هم پیش چشم دنیای متمدن در قرن ۲۱ است.
جنایتی فجیع تر از «المعمدانی»
روز پنج شنبه بود که رسانهها ابعاد فاجعه را برملا کردند. میدان «النابلسی» شهر غزه شاهد واقعه بود. صدها تن که برای دریافت کمک دور و بر تریلی های حاوی کمک های انسان دوستانه صف کشیده بودند، هدف شلیک تانکها قرار گرفتند، رخدادی که بیش از ۱۵۰ شهید و نزدیک به ۱۰۰۰ زخمی بر جای گذاشت.
العالم در شرح واقعه نوشت: در حالی کودکان در بیمارستان ها به خاطر گرسنگی و سوء تغدیه در آستانه مرگ هستند پدران و برادرانشان برای دریافت کمک ها به میدان النابلسی در خیایان الرشید غزه، – که از پیش برای تحویل مواد غذایی تعیین شده بود - رفته بودند که رژیم صهیونیستی هدف قرار دادن مردم جنایت هولناک دیگری را مرتکب شد. خبرنگار این رسانه فاجعه میدان النابلسی در غزه را فجیع تر از جنایت المعمدانی توصیف کرد با این تفاوت که رژیم صهیونیستی برای مردم در میدان النابلسی تله گذاشته بود چون می دانست مردم برای دریافت کمک در این میدان جمع خواهند شد.
وبگاه عرب۴۸ هم در توصیف اتفاق نوشته است که گلولههای شلیک شده توسط اشغالگران به کامیون حامل کمکها برخورد کرده است. مدیر بخش پرستاری بیمارستان الشفاء غزه در گفت و گو با این رسانه گفت: صدها زخمی به بیمارستان منتقل شدهاند که با وجود امکانات محدود، کادر درمانی و امدادی تحت فشار شدیدی قرار دارند. او افزود: «چیزی که امروز شاهد هستیم، ما را یاد جنایت بیمارستان المعمدانی میاندازد.» گفتنی است مهر ماه گذشته قتلعام رخ داده در بیمارستان المعمدانی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی، بزرگترین تلفات جانی و کشتار جمعی را رقم زد. هزاران فلسطینی آواره در حیاط بیمارستان مذکور با این فرض که در مکانی امن هستند پناه گرفته بودند؛ اما حملات موشکی اشغالگران آنها را به خاک وخون کشیده و فاجعه ای بزرگ رغم زد.
تصاویر منتشر شده از رخداد اخیر نشان می دهد کامیونهایی که کمکهای بشردوستانه به شمال غزه منتقل کرده بودند پس از حمله نظامیان صهیونیست به دلیل تعداد بالای شهدا و زخمیها تبدیل به وسیلهای برای انتقال پیکرهای شده اند. ویدئوهایی ناراحتکننده هم در شبکههای اجتماعی منتشر شده که افرادی را در حمل اجساد کشتهشدگان بر گاری نشان می دهد.
این دومین بار در یک هفته اخیر است که جمعیت منتظر برای دریافت کمک در غزه، هدف قرار میگیرند، روز یکشنبه گذشته در همین مکان ۲۲ تن به همین شکل به شهادت رسیدند، آن هم در شرایطی که گرسنگی و قحطی در غزه بیداد میکند. حمله به مردمی که برای دریافت غذا صف کشیدهاند در حالی است که آژانس «آنروا» روز گذشته در وبسایت خود گزارش داد میزان ورود کمکهای بشردوستانه به غزه در ماه جاری میلادی در مقایسه با ماه گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته است.
واکنش ها به فاجعه میدان النابلسی
جنایت تازه رژیم صهیونیستی، واکنش های بسیاری به دنبال داشته است. حماس و جنبش جهاد اسلامی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که این اقدام، گواهی روشن است بر اینکه اشغالگران با خیال راحت و جلوی چشم جهانیان، به نسل کشی در غزه اقدام کرده اند.
وزارت خارجه چین ضمن محکوم کردن رخداد اخیر اعلام کرد: غزه شاهد فاجعه بشری بیسابقه است و شورای امنیت سازمان ملل باید برای برقراری آتشبس فوری اقدام کند. «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه گفت: اولویت با توقف کشتار است، اعمال مجازات جمعی در حق فلسطینی ها در پاسخ به حمله هفتم اکتبر باید متوقف شود. امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه با توجه به بمباران آوارگان فلسطینی در صف غذا اعلام کرد: ما نارضایتی عمیق خود را از تصاویری که از غزه به دست آمده است و در آنجا غیرنظامیان توسط سربازان اسراییلی هدف قرار گرفتند، ابراز میکنیم. «گوستاو پترو»، رئیس جمهور کلمبیا هم با بیان اینکه این اقدام ما را به یاد هولوکاست میاندازد در واکنش تمامی معامله های خرید سلاح از رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد.
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا این اقدام را «قتل عامی جدید» و «کاملاً غیرقابل قبول» خواند و آن را محکوم کرد. اما دیدهبان حقوق بشر اروپا مدیترانه در گزارشی تاکید کرد که تحقیقات اولیه نشان میدهد آوارگان فلسطینی که در صف انتظار دریافت کمکهای بشردوستانه در غرب غزه کشته شدند، به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی کشته شدند. این سازمان اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی میخواهد با پخش تصاویر هوایی تقطیع شده و ادعای اینکه این افراد بر اثر ازدحام جمعیت و زیرگرفته شدن توسط کامیونها کشته شدند، از پذیرش مسئولیت این جنایت وحشیانه طفره برود. این نهاد بینالمللی میگوید صدای تیرهای شلیک شده نشان میدهد که از سلاح اتوماتیک ۵.۵۶ میلی متری است که ارتش رژیم صهیونیستی از آن استفاده میکند.
کی بود کی بود، من نبودم!
اشغالگران که در ماجرای اخیر بشدت زیر فشار افکار عمومی جهانی قرار گرفته اند، با صحنه سازی در تلاش برای فریب افکار عمومی و توجیه این کشتار هستند. آنها در واکنش ابتدای در فرافکنی آشکار و با هدف مبرا کردن خود، علت شهادت مردم را شلوغی زیاد و له شدن زیر دست و پا عنوان کردند! در ادامه و با افشای جزئیات ماجرا ارتش صهیونیست مدعی شد: «صدها فلسطینی هنگام دریافت کمک ها در شمال غزه به سربازان ما نزدیک شدند و نیروهای ما با احساس خطر به سمت آنها تیراندازی کردند»!
بعد این سناریوسازی، جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا هم در حمایت از اشغالگران وارد ماجرا شد. وی بی توجه به اتفاق رخ داده در گفتگوی تلفنی با شیخ تمیم آل ثانی امیر قطر از نگرانی پیامدهای این واقعه بر احتمال فروپاشی مذاکرات آتشبس غزه گفت! بایدن پنج شنبه شب هم با هدف ایجاد شبه در رخداد مذکور تایید کرد که ایالات متحده در حال راستیآزمایی «دو داستان متناقض» در مورد تیراندازی است.
شهادت ۲۵ هزار زن و کودک در غزه
با این حال به رغم فلسفه بافی رئیس جمهور ایالات متحده برای اثبات بی گناهی متحد اشغالگرش، وزیر دفاع وی روز پنجشنبه بطور ناخواسته پرده دیگری از جنون صهیونیست ها را بر ملا کرد. لوید آستین در جریان جلسه استماع کنگره اذعان کرد که از روز ۷ اکتبر به این سو بیش از ۲۵ هزار زن و کودک در غزه بر اثر حملات اسرائیل کشته شدهاند! آستین البته در ادامه با بیان اینکه آمریکا حدود ۲۱۰۰۰ مهمات هدایت شونده دقیق از زمان آغاز جنگ علیه غزه به اسرائیل ارسال کرده است گفت» آنها باید تدابیر بیشتری را برای محافظت از غیرنظامیان در غزه اتخاذ کند!
نظر شما