دکترقاسم جانبابایی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی با اشاره به اینکه در کنار این مطالبات، شرکتهای دارویی از پرداخت دارو به دانشگاه امتناع میکنند، افزود: در حال حاضر مهمترین چالش طرح تحول سلامت، عدم دریافت منابع مالی از سوی ارگانهای و نهادهایی است که به دانشگاههای علوم پزشکی بدهکارند.
وی با بیان اینکه مراکز درمانی با مشکلات مالی مواجه هستند، اضافه نمود: وزرات کار، تعاون و رفاه اجتماعی به تعهدات خویش در این زمینه عمل نکرد و باعث شد که در پرداخت حقوق پرسنل مراکز درمانی دچار چالش شویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره اقدامات انجام شده طرح تحول سلامت در استان گفت: با اجرای طرح تحول سلامت، 48 میلیارد تومان برای هتلینگ 23 مراکز درمانی هزینه گردید.
دکتر جان بابایی از برنامه ریزی برای ساخت 14 کیلنیک ویژه در استان خبر داد و افزود: 7 مورد از این کلینیک ها تا پایان آذر ماه به بهره برداری میرسد.
وی دیگر اقدامات انجام شده در حوزه درمانی را ارتقاء خدمات بلوکهای زایمانی اعلام کرد و یادآور شد: 18 بلوک زایمانی در دست اجراست و زایشگاه های قائم شهر و فریدونکنار نیز به بهره برداریی رسیده است.
دکتر جان بابایی با اعلام اینکه برای خرید ملزومات مورد نیاز مراکز درمانی، بازار رقابتی ایجاد شد، تصریح کرد: انحصار خرید ملزومات در مراکز درمانی شکسته شد و ملزومات مورد نیاز با قیمتهای مناسب و کمتر از قبل از طرح تحول سلامت، تهیه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه اورژانس استان اشاره کرد و گفت: 12 اروژانس در حال ساخت است و 35 آمبولانس به مراکز درمانی اضافه شده است.
دکتر جان بابایی از خرید 113 تخت ویژه در استان خبر داد و افزود: ساخت 5 مرکز غربالگری سرطان در دست اجراست.
وی یادآور شد: در حال حاضر برای تامین ملزومات مورد نیاز مراکز درمانی و یا حقوق پرسنلی مجبور میشویم از محل اعتبارات عمرانی هزینه کنیم.
نظر شما