به گزارش قدس آنلاین، هادی ابوی عصر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در سالن جلسات مجمتع فرهنگی میقات الرضا(ع) برگزار شد، اظهار داشت: مجتمع فرهنگی میقات الرضا(ع) در سال ۱۳۸۴ و با هدف خدمت به زائران امام رضا(ع)، به ویژه زائران پیاده راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه خدمات مجتمع فرهنگی میقات الرضا(ع) در طول سال شبانهروزی است، افزود: این خدمات در زمانهای خاص مانند دهههای کرامت و شفاعت (ایام ولادت و شهادت امام رضا(ع)) به صورت ویژه است.
معاون مجتمع فرهنگی میقات الرضا(ع) با بیان اینکه این مجمتع فرهنگی در ایام دهه شفاعت آماده میزبانی از ۱۵۰ هزار زائر پیاده امام رضا(ع) است، خاطرنشان کرد: مجتمع فرهنگی میقات الرضا(ع) در ایستگاه مرکزی خود واقع در کیلومتر ۲۲ جاده قدیم مشهد به نیشابور و دو ایستگاه دیگر خود در کیلومترهای ۱۵ و ۴۵ جاده مشهد به فریمان آماده استقبال و پذیرایی از ۱۵۰ هزار زائر پیاده امام رضا(ع) در ایام دهه شفاعت است.
ابوی تصریح کرد: در دهه آخر صفر سال گذشته از ۱۰۵ هزار زائر پیاده ولی نعمتمان حضرت علی بن موسی الرضا(ع) میزبانی شایسته بهعمل آمد و برای امسال افزایش ۳۰ درصدی پذیرش از این زائران پیاده را در طرح قدمهای آسمانی تا امام مهربانی داریم؛ همچنین در ایام دهه اول ذیالقعده سال گذشته ۵ هزار زائر پیاده با پای پیاده به سمت حرم مطهر رضوی مشرف شدند و برای امسال هم تشرف ۷ هزار نفر با پای پیاده به سمت این مکان مقدس را شاهد بودیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشدی ۴۰ درصدی را داشت.
وی در رابطه با زمان اجرای این طرح تأکید کرد: زمان اجرای طرح خدمترسانی به زائران پیاده ایام دهه شفاعت از روز اربعین حسینی تا روز شهادت امام رضا(ع) بوده است و این خدمات بهصورت شبانهروزی و رایگان ارائه میشود.
وی با اشاره به نوع خدمات ارائه شده، گفت: خدمات ارائه شده در بخشهای بهداشتی، درمانی، فرهنگی، اجتماعی، پاسخ به سؤالات شرعی، اسکان شبانه، پذیرایی ۳ وعده غذای گرم، پذیرایی میان وعده و سایر خدمات مورد نیاز زائران پیاده امام رضا(ع) ارائه میشود.
ابوی گفت: در این ایام اسکان شبانه برای ۷ هزار نفر در هرشب پیشبینی شده است و این خدمات توسط ۳۵۰ نفر خدمه شامل۲۰۰ خدمه آقا و ۱۵۰ خدمه خانم که شامل عموم مردم و همچنین خدام یگان حفاظت حرم مطهر رضوی هستند ارائه میشود.
وی با بیان اینکه بهطور متوسط هزینه پذیرایی از هر زائر پیاده امام رضا(ع) حدود ۱۵۰ هزار ریال برآورد شده است، افزود: تمامی این وجوه از طریق حمایتها و مشارکتهای مردمی تأمین شده است و علاقهمندان به خدمت به زئران پیاده امام رضا(ع) در ایام دهه آخر صفر میتوانند در امر خدمتزسانی مادی و معنوی مشارکت کنند.
معاون مجتمع فرهنگی میقات الرضا(ع) ادامه داد: در طول سال دو نوبت و در ایام دهه اول ذیالقعده و دهه آخر صفر شاهد حضور پرشور زائران پیاده امام رضا(ع) از داخل و خارج استان و همچنین خارج از کشور در مشهد هستیم و تشرف زائران پیاده دهه شفاعت از تمامی مسیرهای منتهی به مشهد بوده، اما تشرف زائران پیاده دهه کرامت تنها از مسیر قدمگاه تا مشهد انجام میشود.
ابوی در رابطه با بزرگترین کاروانهایی که در سال گذشته در ایام دهه شفاعت به مشهدالرضا(ع) مشرف شدند، تصریح کرد: بزرگترین کاروان ورودی استانی سال گذشته از نیشابور با ۳ هزار نفر (کاروان ولایت) بود و بزرگترین کاروان خارج از استان نیز از شهرستان مراغه استان آذربایجان شرقی با ۸۰۰ نفر (کاروان حضرت علی بن موسی الرضا(ع)) بود و بزرگترین کاروان خارج از کشور هم از عراق با ۳۵۰ نفر (کاروان شمس الشموس(ع)) بود.
نظر شما