تحولات منطقه

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: مسیر اصلی مد نظر، مسئله هوشمندسازی مالیات ستانی در اقتصاد ایران است و باید برای این مسئله تدارک ببینم و مجوزهای استخدام که گرفته شده در این زمینه به کار گیری شود.

خاندوزی، وزیر اقتصاد: باید به استقبال اجرای مالیات بر سوداگری برویم / دستور شناسایی فرارهای مالیاتی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی در اجلاسیه مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور اظهار داشت: همه اذعان دارند که در حوزه اقتصاد و دارایی یکی از محورهایی که در دولت سیزدهم دچار تحول شده، سازمان امور مالیاتی کشور است، امیدواریم این حرکت تحولی تا پایان دولت سیزدهم در این سازمان ادامه یابد.

وی افزود: مسیر اصلی مدنظر، مسئله هوشمندسازی مالیات‌ستانی در اقتصاد ایران است و باید برای این مسئله تدارک ببینم و مجوزهای استخدام که گرفته شده در این زمینه به کارگیری شود. 

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه شیوه‌های گذشته اخذ مالیات منسوخ شده و باید شیوه‌های نوین را اجرایی کرد گفت: یکی از راهکارها برون‌سپاری است و درخواست دارم عواملی که مانع برون سپاری در این مجموعه می‌شوند را بگیرند و مجموعه‌های دانش بنیان و نخبگان برای کشف الگوهای فرار مالیاتی و شناسایی فرارها کمک شایانی به سازمان خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه در هوشمندسازی مالیات‌ستانی به مالیات‌ستان‌های هوشمند و در کنار آن گروه‌هایی که بتوان برخی کارها را به آنها برون‌سپاری کرد نیاز است تصریح کرد: اتفاقی که در حوزه خانه‌های خالی و خودروهای لوکس در حال رخ دادن است مقدمه است و بابد از ابزار مالیات برای تغییر رفتار استفاده کرد.

خاندوزی با تاکید بر لزوم وجود بازیگران دیگری در اقتصاد ایران در راستای شناسایی فرارهای مالیاتی گفت: یک تکلیف ما در سامانه مودیان است که کار شروع شده و اراده لازم هم برای پایان این امر وجود دارد اما باید با تسریع امور سرعت کار را بیشتر کرد و از ظرفیت‌های لازم نیز بهره برد.

وی ادامه داد: باید به استقبال اجرای مالیات بر سوداگری برویم، با همکاری خوبی که وجود دارد این طرح در مرحله اجرایی شدن قرار دارد و بعد از رفع ایرادات در شورای نگهبان در ابتدای سال آینده نهایی می‌شود بنابراین سازمان مالیاتی باید خود را از اول فروردین با فراهم آوردن بسترهای لازم برای اجرای این طرح مهم آماده کند.

وزیر اقتصاد گفت: یکی از کارهای خوب سازمان امور مالیاتی بحث حسابرسی ویژه بود که فرآیند آن باید با شتاب بیشتری انجام شود تا شاهد افزایش حجم پرونده‌ها نباشیم.

وی در ادامه با تاکید بر وصول معوقات مالیاتی ابراز داشت: در خصوص معوقات ارزش افزوده معنا ندارد از سال‌های 88 و 89 به بعد شاهد معوقات باشیم و یک تکلیف این است که معوقات از سال 95 به قبل تا پایان سال باید وصول شود و مدیران استانی هم گزارشات خود را ماهانه در این خصوص ارسال کنند. 

خاندوزی گفت: در خصوص معوقات حوزه دادرسی هم ورودی‌ها بالغ بر 200 همت افزایش یافته و خروجی‌ها افزایش ویژه نداشته است، اما برای اینکه این ورود و خروج معکوس شود باید راه حل پیدا کنیم و چاره اندیشی کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha