به گزارش قدس خراسان، علیاصغر امانیان اظهار کرد: افزایش ۸۰۰ هکتاری سطح زیر کشت، مدیریت تغذیه و کنترل به موقع آفات از عوامل رشد تولید پنبه در سبزوار بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار افزود: امسال پنج هزار هکتار از کشتزارهای سبزوار زیر کشت پنبه رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار سه هزار و ۵۰۰ کیلوگرم وَش پنبه برداشت شد.
وی گفت: مدیریت مزارع، شرایط اقلیمی مناسب، کشت نشایی و استفاده از بذرهای اصلاح شده شرایط مطلوبی را برای کشت پنبه در این شهرستان فراهم کرده است.
امانیان افزود: سه کارخانه پنبه پاککنی در این شهرستان فعال است که وَش پنبه برداشت شده در همین واحدهای صنعتی فرآوری شده و محصول آن به دیگر مناطق کشور ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: عملیات کشت پنبه همه ساله از نیمه دوم فروردین در سبزوار آغاز شده و کار برداشت محصول آن در اواسط پاییز انجام میشود.
نظر شما