تحولات لبنان و فلسطین

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: باید در تمامی برنامه‌های دهه کرامت محوریت امام رضا(ع) در دستور کار قرار گیرد.

 برنامه‌های دهه کرامت باید با محوریت امام رضا(ع) صورت بگیرد

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در دیدار با اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور  که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد اظهار داشت: در دهه کرامت باید محوریت امام رضا(ع) حفظ شود و از روز نخستی که این شورا تشکیل شد عنوان کردم باید در دهه کرامت محوریت حضرت حفظ شود.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی گفت: باید مبانی فکری و مناسبات اجتماعی خود را با سیره اهل بیت(ع) هماهنگ کنیم و قطعا آثار این هماهنگی در زندگی شخصی و اجتماعی ما متبلور می‌شود.
علم‌الهدی گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر ارتباط مناسبی میان آستان قدس رضوی و نهادهایی مانند بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در زمینه جشن‌های دهه کرامت ایجاد شده که باید این رویه ادامه پیدا کند.
وی افزود: علاوه بر این باید سایر دستگاه‌ها مانند شهرداری و استانداری‌ها نیز پای کار بیایند تا در این موضوع فشار از روی دولت برداشته شود؛ در دوره تولیت قبلی آستان قدس رضوی یک دفتر در هر استان در زمینه جشن‌های دهه کرامت تشکیل شد تا نوعی مرکزیت و هماهنگی در این زمینه ایجاد شود.
امام جمعه مشهد با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان تمامی نهادها با هدف برداشتن بار مالی از روی دولت در دهه کرامت گفت: بخش عمده‌ای از بودجه‌ها اینک در حوزه معیشت صرف می‌شود و قاعدتا بودجه‌های فرهنگی در اولویت بعدی است؛ در این شرایط آستان قدس رضوی باید با قدرت بیشتری وارد میدان شود.

علم‌الهدی تاکید کرد: در زمینه جشن‌های دهه کرامت باید هم‌افزایی صورت بگیرد و از موازی‌کاری در این زمینه باید پرهیز شود؛ در زمینه هزینه‌ها نیز باید مدیریت صورت بگیرد و با کمترین هزینه بیشترین نتیجه مدنظر قرار گیرد؛ علاوه بر این به دلیل اینکه امسال نخستین سالی است که جشن‌های دهه کرامت با بیانیه گام دوم همزمان شده باید کمیسیونی ویژه در معاونت فرهنگی آستان قدس در این زمینه تشکیل شود.
وی با اشاره به معاونت علمی آستان قدس رضوی و ضرورت ورود از طریق این کانال به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: باید رهنمودهای مقام معظم رهبری برای همه نصب‌العین قرار گیرد زیرا رهنمودهای ایشان جامع و کامل است و نقصانی ندارد؛ بیانیه گام دوم نیز عملا نیازی به تفسیر ندارد و باید راهکار عملیاتی برای آن ارائه شود. باید دید در حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش پس از ۵ ماه از صدور این بیانیه چه تحولاتی رخ داده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.