۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰
کد خبر: 371304

یک کارشناس مامایی گفت: رژیم غذایی مادران شیرده بعد از زایمان امری ضروری و در مقایسه با زمان بارداری باید کالری و پروتئین بیشتری داشته باشد.

رژیم غذایی مادران باردار پس از زایمان

به گزارش قدس آنلاین،فرشته درایتی در‌ گفت‌وگو با ایسنا،با اشاره به اینکه شش ساعت اول پس از زایمان، مهم‌ترین و خطرناک‌ترین زمان برای مادر است، اظهارکرد: در بین مراقبت‌های پس از زایمان، کنترل میزان خو‌ن‌ریزی و علایم حیاتی مادر از جمله فشار خون، دمای بدن، نبض و تنفس اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه مراقبت‌های معمول پس از زایمان، طی سه مرحله انجام می‌شود، تصریح کرد: مرحله اول در روزهای اول تا سوم، مرحله دوم در روزهای 10 تا 15 و مرحله سوم در روزهای 42 تا 60 پس از زایمان است. مراقبت‌های نوزاد نیز در سه نوبت شامل مراقبت بدو تولد، مراقبت روزهای 3 تا 5 و مراقبت روز 30 انجام می‌شود.
درایتی عنوان کرد: برای مادری که در بیمارستان زایمان می‌کند، مراقبت پس از زایمان در بیمارستان را می‌توان مراقبت مرحله اول پس از زایمان محسوب کرد. برای جلوگیری از کم‌خونی و کمبود ویتامین‌ها، مصرف روزانه یک عدد قرص آهن و یک عدد قرص مولتی ویتامین تا سه ماه پس از زایمان برای مادر ضروری است.
این کارشناس مامایی با اشاره به مراقبت‌های ضروری و اولیه برای مادر، یادآور شد: مراقبت‌های نوک پستان، تغذیه، یبوست و دردهای پس از زایمان، مراقبت‌های ضروری برای مادر است و همچنین رژیم غذایی مادران شیرده بعد از زایمان در مقایسه با زمان بارداری باید کالری و پروتئین بیشتری داشته باشد.
درایتی با بیان اینکه تغذیه نوزاد با شیر مادر بسیار اهمیت دارد، خاطر نشان کرد: شیر مادر علاوه بر مزایای زیادی که داشته، احتیاجات تغذیه‌ای نوزاد را در چهار تا شش ماه اول زندگی برطرف می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.