عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان گفت: براساس پرسشنامه‌ایی که از داوطلبان کنکور شد ۸۰/۱ درصد موافق کنکور و مخالف معدل(سوابق تحصیلی) هستند.

بیش از ۸۰ درصد داوطلبان موافق کنکور هستند/ دانش‌ آموزان به دروس توجه نمی‌کنند

در برنامه بالاتر به موضوع حذف کنکور آری یا نه؟ با حضور علی امرایی، عضو کمیسیون آموزش و ناصر کوهستانی، کارشناس آموزش و پرورش  پرداخته شد.

علی امرایی گفت: براساس پرسشنامه‌ایی که از داوطلبان کنکور شد ۸۰/۱ درصد موافق کنکور و مخالف معدل(سوابق تحصیلی) هستند.

امرایی با اشاره به این که آزمون کنکور در مصوبه جدید دو بار در سال برگزار می‌شود؛ ادامه داد: امتحانات نهایی حدود ۳۰ بار در سال برگزار می‌شود. در امتحانات نهایی داوطلبان را در خرداد شهریور و دی به سر جلسه امتحان می‌بریم و همین موضوع باعث افزایش استرس داوطلب می‌شود.

وی افزود: سند تحول بنیادین از سال ۱۳۹۰ تصویب شده و این امر باید در کف کلاس توسط معلم مدیر وزیر و معاون وزیر اجرایی شود. سند تحول بنیادین با واقعیت جامعه همخوان نیست.

 کوهستانی، کارشناس آموزش و پرورش موافق حذف کنکور در این برنامه گفت: نظام آموزشی کشور دوازده سال دانش‌آموزان را در حوزه آموزش کشور رشد، تقویت و پرورش می‌دهد.

وی با بیان این که والدین و دانش آموزان در دوره دوم متوسطه به مدارس بی اعتماد هستند؛ افزود: کنکور نظام آموزشی و مدارس کشور را  از عرصه خارج کرده است.

او ادامه داد: ما نباید شعاری برخورد کرده و مسائل را از ریشه و عمق بررسی کنیم.

کوهستانی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد: در نظام آموزشی کشور ما سند تحول بنیادین داریم که بر اساس آن ۶ ساحت برای تعلیم و تربیت دانش آموزان مدنظر داریم.

او ادامه داد: بر اساس این سند ما تمام ابعاد دانش آموزان را مورد بررسی قرار داده‌ و آن‌ها را پرورش دهیم. و در انتها با توجه به انتظار خانواده‌ها باید دانش آموزی را تحویل دهیم که از همه نظر پرورش یافته باشد.

وی افرود: دانش آموزان تک محوری شده‌اند همه مباحث به سمتی می‌رود تا مدرکی دریافت کرده و کنکور را بدهند. مثلا در کنکور ۱۴۰۰ تجربی حدود ۴۵۰ هزار نفر شرکت کردند که از این تعداد حدود ۴۲۰ هزار یک درس را منفی زدند.

کوهستانی تصریح کرد: میانگین رشته ۳/۷ درصد تجربی بوده است. میانگین ریاضی ۱/۹ درصد رشته انسانی بوده و ریاضی رشته ریاضی ۳/۹ بوده است.

او ادامه داد: به نظر بنده پایه علمی دانش آموزان پایین نیست. دانشگاه‌های کشور نیازی به کنکور ندارند؛ همان طور که برخی از دانش آموزان بدون کنکور وارد دانشگاه‌هایی همچون پیام نور، آزاد، علمی کاربردی و برخی از دانشگاه‌های دولتی  می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه دانش‌ آموزان به دروس توجه نمی‌کنند؛ افزود: کنکور شان مدرسه و معلم متوسطه دوم را کاهش داده و در همین راستا مدارس را از گردونه تعلیم و تربیت خارج کرده‌ایم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۵:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۳
    7 0
    سلام با آقای امرایی موافقیم ما مخالف تاثیر قطعی هستیم چون باعث میشود دیگر دانش آموزان از چرخه رقابت حذف شوند
  • مهدی ۲۳:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۶
    3 0
    جواب این همه استرسی ک کشیدبم رو کی میخواد بده؟؟؟ آخه چطور تصحیح سلیقه‌ای، ایجاد عدالت میکنه؟؟ وقتی آقای وزیر میگه دو مصحح برگه را صحیح میکنند تا حقی ضایع نشود، خب در این چند میلیون نفر شما با قانون احتمالات هم حساب کنید خواهید دید ک ده ها هزار بار ممکن است ک هر دو مصحح برای یک نفر، هر دو نمره ی کم بدهند، خب اینجا جواب پایمال شدن حق را چه کسی میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟